tamamen katılıyorum akandenize...dile getirmek istediklerimin tercümanı olmuş...sürekli yorumların acımasız olduğundan bahsedenler dikkatle okusun bence...konuyu açan kişiye dikkat etsinler...öyle konularki okurken strese sokuyo adamı... ama onlara laf yok tabi...hep sorun bizde...biz acımasızız...biz kötü düşünceliyiz..konu sahipleri pamuk kalpli zaten... mesela birini okudum geçenlerde kaynanasını topa tutmuş ağzına geleni saymış hakaret vari sözler söylemiş...sonrada bana yardım edin diyo.... arkadaşım gelde bu kadına yardımcı ol...zaten bi kaşık suda boğacak duruma gelmişsin bide biz bişey desek düşman kesilecek kadına....zaten istediği yardımda kaynanamla aramı nasıl düzeltebilirim gibi bişey değil, kaynanamı nasıl altedebilirim tarzında yardım istiyo....şimdi bize kötü kalpli diyen arkadaşlara soruyorum bu arkadaşa gelin o zaman kaynanasını altedecek tarzda yardımızı bahşedin.... sonrada aman ben iyi kalpliyim konu sahibine kızmadan eleştirmeden nazikçe yardım ettim diye kasım kasım oturun....sizinki vicdan, bizimki vicdansızlık...kusura bakmasın kimse ama böyle konu açan kişilere yardımcı olmak adına nazikçe yorumlar yapmak benim karakterime ters arkadaşım....ben derim ki sen daha hakaret edici konuşma tarzını değiştirmeyi beceremiyorsan benden yardım bekleme...önce sen nazik olarak açmayı becer konunu, sonra benden nezaket bekle..........şimdi bu fikri savunanlara söylüyorum,,,sürekli yorumların acımasızlığına bakıp değerlendirmektense, konu açan kişilerin telaffuzuna bakın ve ona göre konuşun... acımasız yakıştırmasını yaparken siz acımasız olmayın...............................