KK uyelik sayisi hakkinda???

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Benim sitede yasadigim bir sorun degil bu sadece ne zamandir aklima takilan bisey .. yetkililer cevaplarsa sevinirim....
Simdi her gecen gun kk toplulugu olarak buyuyoruz ve son zamanlarda bu buyuyusun hizlandigini ve kk olarak guclendigimizi farkettim...cunku turkiyenin ve dunyanin dort bir yanindan uyeler katiliyor aramiza....nette neye tiklasak kk ile karsilasiyoruz cunku artik...
mesela: tup bebek tedavisi asamasinda olanlar cocugu olmayan bircok kadin derdine derman olacak biseyler ararken veya bilgi edinmeye calisirken kk ile karsilasiyor ..ve gercekten bagimlilik yapiyor sonrasinda bu site...cunku bize faydasi olacak bilgiler ediniyoruz birbirimizden....hicbisey elde edemesekte cok guzel dostluklar ediniyoruz buda bize yetiyor....
Benim asil merak ettigim KK olarak buyumeye devam ederken ne kadar buyuyebilecegimiz???
Her gecen gun degisik aktiviteler ,paylasimlar...kk kartlari...site kurucularinin yaraticiliklari insanlari buraya cekiyor...
Yani uzun lafin kisasi kk olarak ne kadar buyuyebiliriz uye sayisinin bir sinirlamasi varmi??yani bu site kac uyeyi ayni anda tasiyabilecek gucte???

Benim bildiğim 7 server vardı eskiden, pek anlamam bu teknik taraftan ama.

Yük arttıkça adminlerde onu taşıyacak zemini arttıracaktır eminim. Kendi serverleri üzerinde çalıştıkları için bu tür sorunları olmuyor diye biliyorum sanki.

Ya da bigün sıkıldık sizden hadi kapı dışarı naş da diyebilirler tabi şaşırmam:roflol:

:uhm:

ben de bu sitenin kurulma hikayesini merak ediyorum. yola çıkarken kaç kişiydiler amaç neydi sitenin ismi nasıl bulundu... yazıyormu bir yerlerde ?
kocaeli sokaklarında turlayan bir genç en iyisi ben hiç kadınları anlamak için uğraşmayayım onlar kendilerini anlatsın bi site yapıyım nickimi de kazen koyayım mı dedi acaba :)

Demekki siz hiç pembe gazeteyi okumamışsınız:umursamaz:

Kazen İle Röportaj - Pembe Gazete

Kazen röportajında hepsi yazıyor zemuszemus

Nev'im yeşil canavarım ,Hülya diye kayıt oldum lakin e-mail fazlasıyla dolunca kota dolacak diye hepsini sildim Ören Bayan diye yeniden üye olayım bari.

Kullanıcı adı hatalı deyip duruyor yahu..

Son düzenleme:
Sorun kknin ne kadar üye kaldirabilecegi degil, hangi serverin bu yogunlugu kaldirabilecegi :)
Mesajlar,eklenen eklentiler,aramalar vs bu tür seyler serveri kasar
Ama site gayet hizli demekki önlemini iyi almislar..

Nev'im yeşil canavarım ,Hülya diye kayıt oldum lakin e-mail fazlasıyla dolunca kota dolacak diye hepsini sildim Ören Bayan diye yeniden üye olayım bari.

Kullanıcı adı hatalı deyip duruyor yahu..

Hulya diye kaydolmuşsun onla alakalı olabilir bir daha dene olmadı tekrar üyelik açarız:kedi:

Ana konunun dışına çıktık ama olsun KK'nın yan ürünü PG'nin reklamı iştezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…