- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
ben buldum bakın şimdi yetkılı gelcekkk
öbür topiği bıraktınızmı kızlarkafamçokkarıştı
canlarım...dun gıttı gıdıyordan saç aldım..hepsi burada dan bır bebek elbisesi,ebaydan da esofman aldım bı bakın istersenızzz:lepi:
şş bakın bi ben gidiyorum :sinifsinif: ben yokken konuma iyi bakın bol bol yazın olur da ürün falan gelirse üç beş tane banada alın ben gelince parasını verirm size kaydirigubbakcemile3 mutfağa gidiyorum yemek yapmaya akşama yemek yok ne yapsam cokacimcoook
anlaşıldı:enbuyukkk:şş bakın bi ben gidiyorum :sinifsinif: ben yokken konuma iyi bakın bol bol yazın olur da ürün falan gelirse üç beş tane banada alın ben gelince parasını verirm size kaydirigubbakcemile3 mutfağa gidiyorum yemek yapmaya akşama yemek yok ne yapsam cokacimcoook
evet yeni şeyler gelene kadar böyle topic değiştirip durcaz, kk isyan topicleriyle dolcak=))öbür topiği bıraktınızmı kızlarkafamçokkarıştı
hani nerede aldıkların bakiimm
inandınmı kız delüüü..site adı vermek yasak ya zemuszemus ondan ettım onu anladın sennnnnnkaydirigubbakcemile5
mjoyyyyyyyyyyyyy
bebek ürünlerini yazan benimmmm
benımde 9 aylık kızım varya
halinden ben anlarımmm:lepi:
inandınmı kız delüüü..site adı vermek yasak ya zemuszemus ondan ettım onu anladın sennnnnnkaydirigubbakcemile5
Yaw kimsenin bizi salladığı yok,Kazende ekonomik kriz yüzünden iflas etti galiba delikafadulden dükkana mal çekemiyor.Ama Kazen parasını ödeyecez valla bak,olmadı kredi kartı ile çektiririz.:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?