KK Pro Kartının, Kredi kartı özelliklerine sahip olmasını ister misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KK Pro Kartının, Kredi kartı özelliklerine sahip olmasını ister misiniz ?

• Ankete Katılan
    140
Ama ben kart yasaklısıyım,eşim tarafından:gitme:
Kendi adıma hiç bir kartım evrağım yok bu şekilde,eşimde istemiyor.İzin vermez yani:sinifsinif:
Benim kartım öyle cüzdanımda dursun yeter bana.

KK Pro kartım yoktu Senelik kart ücreti olmayacaksa hemen alırım bayanssulusmile

kazen aştın sen kendini tebrik ediyorum valla
Cesaretini alkışlıyorumalkisalkisalkis

ben isterdim de kocik ne der bu duruma bilmem
Balböcüğümle konuşmalıyım:asigim:

çok güzel bir fikir kesinlikle evettt diyorum ama ben banka yasaklısıyımmm .... ne olcak ...o meşhur kara listedeyim....

Kazen,
yine bir ilke imza atmak üzeresin belliki,henüz oyumu kullanmadım,şimdilik kararsızlardanımfisfisfis gurbaa'nın dile getirdiği konu benimde ilk aklıma takılan soru oldu,bankalar gelir gösteremeyen kişilere k.kartı vermiyor,kart başvurularında ya bordro yada vergi levhası ibraz edilmesi isteniyor,heleki büyük bankalar kefilsiz kart vermez,banka alacağını tahsil edemeyince kefili öpüyor,ayrıca yıllık ücret alınmayacak diyorsun bu avantajlı ama anlaşma yapılacak bankanın hangi banka olduğu,k.kartına uyguladığı nakit çekme komisyonu ve kartla alışverişlerde uyguladığı komisyon oranıda çok önemli.

Her kart sahibi bankayla sözleşme imzalayacak,komisyon oranı,şartları uygun olmalı,standart sözleşmelerindeki bazı maddeleri mini minnacık yazmaları insanı deli ediyor,birçok kişi bu sözleşmeleri tam okumadan imza atıyor bize özel sözleşme hazırlasalar ne iyi olur:1closedeyes:

Curly ve sen bizler için elinizi hiç çekinmeden taşın altına koyarsınız biliyorum, ne yapar yapar bankaylada sağlam bir pazarlık yaparsınız ama birde madalyonun diğer yüzü var,bunca çaba sonrası bugün k.kartına evet deyip sıcak bakanlar yarın eşim kızıyor,ben kart kullanmak istemiyorum,aldığım k.kartını bankaya iade edin vs. derlerse ne olacakbilmiyorumkismile

bende calısmıyorum ama bir bankadan resmen tlf tacizlerine ugradım aylarca calısmıyorum dedigim halde evime kredi kartımı gönderdiler limiti cok fazla vermiyorlar ama artık herkese kart veriliyor

oyumu kullanmadın karasızım,

ve hangi banka olacağıda önemli

artıları;
yıllık aidat olmaması,
kart ücreti ödenmemesi,
en önemliside Kadınlar Kulübü ayrıcalığı ile etrafa atacağımız hava sırnaşık şey ve Kadınlar Kulübü'nün bir ferdi olmanın verdiği gurur ki bu hepsindende güzelopuyorumnanaktan

yalnız kafamdaki pek çok soruyuda canım munem:asigim: , aşağıda zaten belirtmiş ...oyum evet..
lakin artılar kadar eksilerin üzerinde önemle durulması gerektiği kanaatindeyim...

Kazen ve Curly yine zora el atmışsınız, eminim bununda üstesinden geleceksiniz
Allah yardımcınız olsun..:enbuyukkk:

Son düzenleme:
çok güzel bir fikir pro kartım var aynı zamanda kredi kartı olarakda kullanmak isterim takipteyim gerçekten olucakmı böyle bir şey

Hepimiz ev eş çocuk idare ediyoruz ,kartmı yönetemiyeçeğiz.Ben evet diyenlerdenim sadece kafamda bir takım sorular oluştu onlarıda zaten mune ve sergüzeşt dile getirmiş

hayır

1. çünkü kredi kartı denen olaya oldum olası karşıyım, gereksiz buluyorum, kullanmadım, kullanmayacağım da. evet herşeyi peşin alıyorum, param yoksa almam.

2. çünkü özel bilgilerimin bankaya verilmesini istemiyorum. mezun olduğum okulum bizden habersiz, istemediğimiz halde sırf optik kartlara sponsor oldu diye bankanın birine özel bilgilerimizi verdi ve adamlar kredi kartı çıkardı adımıza şaka gibi. dava açan oldu sanırım ama koca okula neyin davasını açacaksın, sattı bizi adamlar resmen :) işin kötüsü banka rahat bırakmıyor. sürekli mesaj geliyo gelin kartınızı alın, şu var bu var. illallah geldi. kk benim okulum gibi benden habersiz yapmayacak bu işi elbet. o yüzden istemeyen prolara hesap açılmaması ve kart gönderilmemesi gibi bir hakkımız olursa sevinirim.

cooooooooooooooooooooooooooooooook isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oncelikle Pro Uye olmalisiniz : )

ne yalan söyleyeyim kıskandım şimdi :gitme:
işsiz olmasaydm keşke alırdım
seneye artıkboshayallersmile

KK Pro kart sayimiz 1000 oldugunda : )

600 civari ... Yani 400 pro kart daha lazim ki ben projeyi sunmaliyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…