Merhaba
KK Pro kadina ozel bir kredi karti ile evlendirsek,
- kart ucreti olmasa,
- senelik kart ucreti de olmasa,
- sadece kadina ozel bir kredi karti olsa,
- kampanya sayimiz bu banka sayesinde binlerce yerde gecerli olsa,
- Turkiye'nin en buyuk bankasi ile boyle bir calisma yapsak
KK Pro Kart ve XXXX karti birlestirsek KK Pro karta kredi karti ozellikleri versek ......
Not : Eski kart sahiplerinin kartlari ucretsiz olarak yenilense. (simdi soracaklar biz kart aldik ne olacak : )
ayy olsun abi ya harikaa olurrr...
ama ben ev hanımı oldum diye çaliştigim sürede kart kart diye yalvaran bankalar artikin adam yerine koyup yüzüme bile bakmıyo alsanaalsanasmile
KK kart için de böle bi durum olabilir mi? bilmiyorumkismile
calişmiyo, kart kullanımına uygun değildir gibilerinden yaniohaoldumsmile
Kazen,
yine bir ilke imza atmak üzeresin belliki,henüz oyumu kullanmadım,şimdilik kararsızlardanımfisfisfis gurbaa'nın dile getirdiği konu benimde ilk aklıma takılan soru oldu,bankalar gelir gösteremeyen kişilere k.kartı vermiyor,kart başvurularında ya bordro yada vergi levhası ibraz edilmesi isteniyor,heleki büyük bankalar kefilsiz kart vermez,banka alacağını tahsil edemeyince kefili öpüyor,ayrıca yıllık ücret alınmayacak diyorsun bu avantajlı ama anlaşma yapılacak bankanın hangi banka olduğu,k.kartına uyguladığı nakit çekme komisyonu ve kartla alışverişlerde uyguladığı komisyon oranıda çok önemli.
Her kart sahibi bankayla sözleşme imzalayacak,komisyon oranı,şartları uygun olmalı,standart sözleşmelerindeki bazı maddeleri mini minnacık yazmaları insanı deli ediyor,birçok kişi bu sözleşmeleri tam okumadan imza atıyorbize özel sözleşme hazırlasalar ne iyi olur:1closedeyes:
Curly ve sen bizler için elinizi hiç çekinmeden taşın altına koyarsınız biliyorum, ne yapar yapar bankaylada sağlam bir pazarlık yaparsınız ama birde madalyonun diğer yüzü var,bunca çaba sonrası bugün k.kartına evet deyip sıcak bakanlar yarın eşim kızıyor,ben kart kullanmak istemiyorum,aldığım k.kartını bankaya iade edin vs. derlerse ne olacakbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?