KK Pro Kartının, Kredi kartı özelliklerine sahip olmasını ister misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KK Pro Kartının, Kredi kartı özelliklerine sahip olmasını ister misiniz ?

• Ankete Katılan
    140
ewet bende katılıyorum k.kartı gıbı her daım kullanmamız ve bırcok yerde gecmesı reklam olarakta fark yaratıcaktırolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Cok buyuk bir banka ....

Arti bu olursa bir top modelin kisisel bakim sorulariniza cevap verdigini de dusunun...

kabus gibi buyuyoruz kahretsin ....

düşündüm. ayrıntıları ile açıklanınca daha bir netleşir düşüncelerimiz.

kart özellikleri genel olarak site üzerinde aktif oluyor, renk değiştirmek, profil şekillendirmek, gizli modu kullanmak vebenzeri
indirim özelliği de yaygınlaşırsa, -b-fit ile görüşüldüğünü okumuştum-
ve bahsettiğiniz ayrıntılar ile de günlük olarak da kullanabilirsek cicili bicili kartımızı çok hoşumuza gider bunlar.

kabus gibi büyümenizin devamını dilerim kazen

isterim tabiki olsun yaşasın alışverişşşşşşşş

aidat yoksa neden olmasınki
gerçi aidat olsada ben vermem o ayrı
bırakıyorum deyince banka hemen yelkenleri suya indiriyor
ama kartın geçtiği geçtiği yerler anlaştığı işyeri benzinlik market vs çok olmalıki puanı bol olsun

Ben pro kartımı çok seviyorum hiç bir işe yaramasa bile cüzdanımda taşıyorum....
böyle özel bir kredi kartı haline dönüşse çokk daha anlamlı olur...
herkesde yokk ve ben alışverişte o pembiş kartımı çıkartıp alışveriş yapıyorum off çok şekerr ve havalıkaydirigubbakcemile3

kazen varya sen fenasınn ..anlaşılan sitedeki bütün üyeleri pro kartı sahibi yapmadan rahat edemiyeceksinn

Oy vermedim kararsız kaldım.Evet çok şık olacak.Türkiyede bir ilk olacak:).Peki limiti ne olur acaba ve extreleri Kazen ödese hehe

ben de evet'İ oyladım.eğer senelik aidatı olmayacaksa daha da süper olur tabi.pro kartın kullanımını çoğaltmak için böyle bir fikir güzel bence.neden olmasın:)

kazen ödeyecekse ekstreyi seve seve sonsuz limitli isterimmm kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

:lepi: sositososito zemuszemus hihoyyyt pembiş kartımla alışveriş yapmak mı hihoyyyt harikaa olur :sm_cool:

Son düzenleme:
delikafadulden delikafadulden :hooray: :enbuyukkk: :hooray: :enbuyukkk: :hooray: :enbuyukkk: :hooray::enbuyukkk:
harika,muhteşem,fevkaladenin de fevkinde bir şey olur Kazen abi.
vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Evet onaylıyorum,çok güzel olurdu.
kazen ben sana mesaj attım ama bana dönmedin.niçin?

aidat falan gibi ekstralar olmasa süper olur evet evet olsun istiyorum ben

Teklif güzel ama hangi banka ile anlaşılacağı önemli ben kararsız kaldım boshayallersmile

kart ucreti olmasa,
- senelik kart ucreti de olmasa,

bu sözler tutulacaksa çok güzel olur bence :) artı lazım kadınlara özel cidden özel bir kart :)

ne saçmalık bu !!!! böle şeyeler hiç duymadım kesin bööyle samalık yapmayın ben çok kandım böle insanlara şimdi inanmıyorum .....

Hayır diyorum...
Çünkü:
Memlekette bu kadar kart borçlusu vs. varken daha bizler harcamayı bilmezken kredi kartı kullanımına karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…