KK nün zevkli bayanları bi el atın acilll

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
31
bayanlar yeni evleniyoruz yeni ev düzüyoruz bunlar mobilyalarım perde (fon v.s nasıl olmalı) ve halı fikrinize ihtiyacım var bu arada evim 2 +1 100 mt kare salon mutfak bir arada amerikan mutfak fikirlerininzi bekliyorum kızlar koltuk takımının asıl rengi fuşya resimde turuncu gibi olmuş bide yemek masası sandalyelerinin 4 ü resimde ki renk ikisi 2 li çiçekli koltugun deseninden olacaktır bilginize.şimdiden tesekkürler.:KK68:

Eklentiler

• koltuk.jpg
    koltuk.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 663
  • yatak odası.jpg
    yatak odası.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 641
  • yemek odası.jpg
    yemek odası.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 583
mobilyalarınız koyu renk ve çiçekli olduğu için yeteri kadr gösterişli bence.. bu yüzden halı ve fon'u daha sade ve açık renk tercih ederseniz daha hoş olabilir. perdeleri çiçekli kullanmayı düşünürseniz halı açık düz bi model olmalı..heryerde çiçek çiçek olmamalı diye düşünüyorum :)

mobilyalarınız koyu renk ve çiçekli olduğu için yeteri kadr gösterişli bence.. bu yüzden halı ve fon'u daha sade ve açık renk tercih ederseniz daha hoş olabilir. perdeleri çiçekli kullanmayı düşünürseniz halı açık düz bi model olmalı..heryerde çiçek çiçek olmamalı diye düşünüyorum :)

Teşekkürler ayni fikirdeyim hali ne renk olmali fonun cicekli koltuklarla ayni desen olmasi durumunda

Teşekkürler ayni fikirdeyim hali ne renk olmali fonun cicekli koltuklarla ayni desen olmasi durumunda
Zemin renginin zıttı bir renk kullanın. Zemin kremse, sandalyelerin renginde düz bir halı; zemin koyu renkse, krem renk bir halı.

Shaggy hali alma tek tavsiyem supursende kaliyo iplerin icinde illa cirpacaksin:KK39: ben erinmem cirparim diyosan sen bilirsin tabi ki :KK52:

Yemek odası takımı hıc almayın bence acık mutfakta asla kullanamazsınız cunku salon takımı anca yerlesıyo benımde yemek odası takımm var acık mutfak tokı yemek masası ve konsolum var konsolu tv unıtesı gbı yaptık masayıda araya koyduk yanı alıp bı odaya koyarsınız ama sonradan cocuk olnca cok fazla esya oluyo bızım de ıkı oda bırı bızım bırı bebegn odası mecburen salon baya kuculdu bu sekılde su sehpa seklınde acılıp masa olan seyler falan dha kullanıslı bnm fkrm.shagy halı almayn bnce ne kdr supurursenz supurn ıp sklnde olnca ıcınde kalıyo pslk helekı uzerınde bısey kırılrsa temzle temzlyblrsen bardak tepsısı dusurduk halıyı attım gıttı bu yzden sylyrm.krem tonları yaksır bnce bu modellere

Yemek odası takımı hıc almayın bence acık mutfakta asla kullanamazsınız cunku salon takımı anca yerlesıyo benımde yemek odası takımm var acık mutfak tokı yemek masası ve konsolum var konsolu tv unıtesı gbı yaptık masayıda araya koyduk yanı alıp bı odaya koyarsınız ama sonradan cocuk olnca cok fazla esya oluyo bızım de ıkı oda bırı bızım bırı bebegn odası mecburen salon baya kuculdu bu sekılde su sehpa seklınde acılıp masa olan seyler falan dha kullanıslı bnm fkrm.shagy halı almayn bnce ne kdr supurursenz supurn ıp sklnde olnca ıcınde kalıyo pslk helekı uzerınde bısey kırılrsa temzle temzlyblrsen bardak tepsısı dusurduk halıyı attım gıttı bu yzden sylyrm.krem tonları yaksır bnce bu modellere

cok tesekkr ederm fıkırlernz için malesef dugun paketiydi çıkarma ekleme yok fiyat baya oynuodu sana katılıorum 2+1 evde cocuk olursa bu evden tasınırım mecbrn

X