- 13 Mayıs 2017
- 1.649
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi feliscatus
-
Pff benjm de özelden tanıdığım bir kaosçu vardı yapamiuorum dedikodusunu o yüzden ahahshshs birinin aklına gelir inş sjsnsnsAklınYolu1 vardı, bi ara kaos kraliçesiydi, hiçbir şey yaşamadığımız halde bana da takmıştı, sataşıp duruyordu
Epeydir yok galiba.
Bilgece vardı ya, manipülasyon ustası, drama queen, özelde de görüşmüştüm salak gibi, onların wp grubuna düşmüştüm de sonrası nasıl bir kaçışGüya KK'ya küsüp gitti de ben hiç inanmıyorum onun burayı bıraktığına, kesin takılıyordur yine.
Çok aktifti bi ara, dediğim gibi 2011 yağcıları vardıSanki ona zaten baştan beri inanan sayısı çok azdı ya
Böyle nasıl bulalımPff benjm de özelden tanıdığım bir kaosçu vardı yapamiuorum dedikodusunu o yüzden ahahshshs birinin aklına gelir inş sjsnsns
AklınYolu1 vardı, bi ara kaos kraliçesiydi, hiçbir şey yaşamadığımız halde bana da takmıştı, sataşıp duruyordu
Epeydir yok galiba.
Bilgece vardı ya, manipülasyon ustası, drama queen, özelde de görüşmüştüm salak gibi, onların wp grubuna düşmüştüm de sonrası nasıl bir kaçışGüya KK'ya küsüp gitti de ben hiç inanmıyorum onun burayı bıraktığına, kesin takılıyordur yine.
Hatırladım o deliyi de ismini hatırlamıyorumŞey vardı ya hani ilk konuları fakemiş kaynanam VS donlarımı çalıyor diye milleti kekledi avukatım dedi sonra da bipolarım ben diye sardı millete en son preydi nicki
Hatırladım o deliyi de ismini hatırlamıyorumkara delik gibi KK tarihi
Zipzip'i hatırlıyor musunuz? Alakalı alakasız her konuya gelir, yaşlar kaç? yazar ve giderdiSonrasında da ne bi yorum ne bi cevap
Hatırlıyorum bilgeceyiAklınYolu1 vardı, bi ara kaos kraliçesiydi, hiçbir şey yaşamadığımız halde bana da takmıştı, sataşıp duruyordu
Epeydir yok galiba.
Yok yok, o zipzip farklıEn son zayıflama yarışması yapmış galiba
Ben sonradan okuyorumda Merve'ye erkek diye yazılmıştı ne kadar doğru bilmemOnu hatırlamıyorum yea.
Mervoshu hatırladın mi ?
Pınar altuga benziyordu hamile kalınca evlenmişti sonra fake çıktı agdbsvsvs
Evet.Hatırlıyorum bilgeceyikuzeniyle mi evliydi o?
Kocası kendisini kız kankisiyle aldatan bir üye vardı ya, fake değildi ama noldu acaba o boşandı mı. Adam inkar ediyordu ama bariz aşıktı kıza.
Evet.
Çocuğu olmuyordu, burda da bi mevzuda çocuk konusu geçti ama kimsenin ona bi şey dediği yoktu, bi sürü çarpıtma ve demagoji yaparak (güya) gitmişti siteden
Evet ya, bi araba fotosu falan atmıştı sanki, içinde üç kişi mi vardı, o fotoyla patlamıştı ama detayları hatırlamıyorumBen sonradan okuyorumda Merve'ye erkek diye yazılmıştı ne kadar doğru bilmem
İlk nicki tarihi bir karakterdi durmaksızın fuckbuddy ediniyordu shshshshBöyle nasıl bulalım
Sırf olay çıksın diye alınmış gibi davranıp olayı büyütmüştü, bi sürü duygu sömürüsü ile ve hışımla gitmiştiOhahah ahahahahaahahhaha hahaha şu noktada hatırladım Frida avatarı vardıbayaaa bir alınmıştı drama yaratıp gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?