- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.755
- 1.123
- Konu Sahibi feliscatus
-
Onu hatırlamıyorum yea.Linda'yi hatirlayan çıkar mı? Sevgilisine kan kusturan koca yürekli Linda.
Ohannes, link salsana
işyerinden bana aşık olan bir adama bacaklarımı gösterdim, o görmek istedi bende eteğimin boyunu kısalttım biliyorum yaptığım çoookk yanlış ama bende frikik verdimm.. !
Çok ban yemistim onun yüzünden uyuz oluyordum ahsbsbsvs
Onlar kim yav.Selamlar, hortlatılan konudan buraya düştüm. Merve okan aşk deyip kaçıyorum
OhaOnu hatırlamıyorum yea.
Mervoshu hatırladın mi ?
Pınar altuga benziyordu hamile kalınca evlenmişti sonra fake çıktı agdbsvsvs
Selamlar, hortlatılan konudan buraya düştüm. Merve okan aşk deyip kaçıyorum
Ayy evet yaSelamlar, hortlatılan konudan buraya düştüm. Merve okan aşk deyip kaçıyorum
OhaMervosh ismi tanıdık geldi de devamını çıkaramadım
Ayy evet yakabus gibiydi.
Bi de Aysenur mu ne vardı, tıp okudugunu iddia ediyordu, çok güzelsin falan diye yağ çekiyordu 2011 kıvamındaki üyeler, sonra o da fake çıkmıştı, fotolar başkasınındı falan
Bu ismi hatırladımHazır mısın?
Üye:Passionatewoman
Konu
Eşim Youtube'dan erotik videolar izliyor- muş :(
Frikik seven çok erkek var ne yazık ki :/ Çıplak olunca o kadar ilgi çekici olmuyormuş, yanlışlıkla açılması lazımmış, tamamı görününce sürprizi kaçıyormuş...Erkek zihni çok ilginç. Sokakta da frikik kovalıyor olma ihtimali var o zaman. :63:www.kadinlarkulubu.com
Merve okan ile bu Mervosh farklı bence. Okanlı olanı biliyorumYa hani hemşireydi çok güzeldi güya piremsesti Okan vardı aşkı hatırlarsın illa
Kaşıkla fotonu çek at demişlerdi de saçma sapan bir foto atmıştı plastik kaşıkla ahahshshsh hatırladım stalklamıştım ahabsbsbAyy evet yakabus gibiydi.
Bi de Aysenur mu ne vardı, tıp okudugunu iddia ediyordu, çok güzelsin falan diye yağ çekiyordu 2011 kıvamındaki üyeler, sonra o da fake çıkmıştı, fotolar başkasınındı falan
Sinanım, yağmur yürekli çocuk yazıyordu profilindeHeeeeee dur duuur o başkaydı Sinan’dı onunkisikarıştırdım ben
Neydi nişanlısının adı sinan mı?Ayy evet yakabus gibiydi.
Kim patlatti ki onu, nasıl anlaşıldı yaniKaşıkla fotonu çek at demişlerdi de saçma sapan bir foto atmıştı plastik kaşıkla ahahshshsh hatırladım stalklamıştım ahabsbsb
Güya evetNeydi nişanlısının adı sinan mı?
AklınYolu1 vardı, bi ara kaos kraliçesiydi, hiçbir şey yaşamadığımız halde bana da takmıştı, sataşıp duruyorduBreaking bad vardı bir de, norveçli sevgilisi vardı
Sanki ona zaten baştan beri inanan sayısı çok azdı yaKim patlatti ki onu, nasıl anlaşıldı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?