- 20 Ocak 2015
- 9.347
- 13.280
- 448
- 40
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #7.181
Ceycey kendi mi gitti yoksa site mi kalıcı uzaklaştırdi.Sassy ne ki
Sassyle beraber kendini yutturan bir ekürisi de var
Sassy yüzünden ceycey e iftiralar atılarak forumdan şutlandı. Yazık oldu arkadaşıma.
Ben şeyi merak ediyorum
Sassynin konularına neden silinmiş, kayıp ya da bulunmaz halde.
Ya da ben mi bulamıyorum?
Her fake olanın konusu silinip saklanmıyor sonuçta ki konu silmek de yasak
Yönetimin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelimBen şeyi merak ediyorum
Sassynin konularına neden silinmiş, kayıp ya da bulunmaz halde.
Ya da ben mi bulamıyorum?
Her fake olanın konusu silinip saklanmıyor sonuçta ki konu silmek de yasak
Bana atıldığını söyledi. Ki ben de atıldı diye gördümCeycey kendi mi gitti yoksa site mi kalıcı uzaklaştırdi.
Ceycey in yorumları severdim ne iftirası attilar
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
Sonunda iki y var nickin ondan karışıyo.Milyon aramaya rağmen bulamadım helal olsun
Olabilir.Sonunda iki y var nickin ondan karışıyo.
Egem ama cidden korkutmuş üyeyi. Ben üzüldüm. İfşa olma korkusu kötü olmalı
Ceylan'a az bile
Bunu bende yaşıyorum zaman zaman
Üyelik iptali yaptırdığı için yazabilirim sanırım
@Sourlife Bizi görümce konusunun içine çekti sonra gitti ya
Bu üye aktif sanırım2016-2017 yıllarında CuteMom diye bir üye vardı. O zaman ikinci evliliğiydi. İlki hayırsız çıkmış, o zamanki kocasının çok iyi bir eş ve baba olduğunu ( daha doğrusu oğluna abilik yaptığını) yazardı. İkinci kocasıyla otobüste tanismislardi sanirim. Karı koca çalışıyorlardi. Kadının önceki evliliğinden 1 çocuğu vardi ve o zamanki evliliğinden de 1 çocuğu olmuştu.
Bu üye, her konuda o zamanki kocasını sürekli överdi. Bir gün, kocasının onu işyerinden biriyle aldattığını öğrendi ve fena yıkıldı. Hatta bu aldatmayı kp de biliyormuş ama kadına dememiş. Sadece oğluna kızıp uyarmış, o kadınla iletişimi kesmesini istememiş ama adam ilişkiye devam etmiş.
Bu üye de çok güvendiği kocasının onu aldatmasını kaldiramamisti. Boşanmayı planliyordu, kesinlikle boşanacakti.
Ama bu olayda çocuğunun 2. kez babasiz kalacak olmasina ayrıca çok üzülüyordu. Diğer üyelerden bazilari kadın böyle düşündüğü için linçlemişlerdi. "O oğlun babasiz kalacak da diğer çocuğun babasiz kalmayacak mi?" yazan olmuştu.
Yok değil bahadırBu üye aktif sanırım
Profil fotosunu da doğru hatırlamışım. Demek ki konusuna denk gelmişim. O zamanlarda ben aktif değildim pek.Yok değil bahadır
OFFF ŞÜKÜR BULDUM YAAA BULLLDUUUMMMM.Google--> berke adında yeğeni olan bakanlar--> Enter
Evet ne yazık ki öyle olmuştu. Benim çok şaşırdığım bir durum olduğu için aklımda kalmış.CuteMom U BEN TANIYORDUM 2EŞİ ONU ALDATTIMI AYYY ÇOK ÜZÜLDÜM YAAAAAAA
Boşanmadı diye biliyorum ben.2016-2017 yıllarında CuteMom diye bir üye vardı. O zaman ikinci evliliğiydi. İlki hayırsız çıkmış, o zamanki kocasının çok iyi bir eş ve baba olduğunu ( daha doğrusu oğluna abilik yaptığını) yazardı. İkinci kocasıyla otobüste tanismislardi sanirim. Karı koca çalışıyorlardi. Kadının önceki evliliğinden 1 çocuğu vardi ve o zamanki evliliğinden de 1 çocuğu olmuştu.
Bu üye, her konuda o zamanki kocasını sürekli överdi. Bir gün, kocasının onu işyerinden biriyle aldattığını öğrendi ve fena yıkıldı. Hatta bu aldatmayı kp de biliyormuş ama kadına dememiş. Sadece oğluna kızıp uyarmış, o kadınla iletişimi kesmesini istememiş ama adam ilişkiye devam etmiş.
Bu üye de çok güvendiği kocasının onu aldatmasını kaldiramamisti. Boşanmayı planliyordu, kesinlikle boşanacakti.
Ama bu olayda çocuğunun 2. kez babasiz kalacak olmasina ayrıca çok üzülüyordu. Diğer üyelerden bazilari kadın böyle düşündüğü için linçlemişlerdi. "O oğlun babasiz kalacak da diğer çocuğun babasiz kalmayacak mi?" yazan olmuştu.
Aa cidden mi? Boşanmayı sadece düşünüyor muydu?Boşanmadı diye biliyorum ben.
Ne düşündü, neden vazgeçti bilmiyorum ama eşiyle birlikte gören bir üye olmuştu burda, devam etme kararı aldı demek.Aa cidden mi? Boşanmayı sadece düşünüyor muydu?
Üyelik iptali yaptı gitti,nickini değiştirmişti sonra.kızlar ya biri vardı 3 tane çocuğu vardı ikizlerdi çocuklar hatta. avukat sevgilisi vardı.arkadaşının abisi .tatile gidiyorlardı birlikte. rujlu mu ne nicki vardı.
adam nasıl biri çıktı acaba abla bayağı ateşli bir ablaydıÜyelik iptali yaptı gitti,nickini değiştirmişti sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?