- 22 Kasım 2010
- 11.122
- 19.563
- 498
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #7.141
durduk yere aklıma geldi üye adı arattım bu topik karşıma çıktıBilidrimi görünce aha biri daha yeni haberdar oldu dedim ve doğru tahmin
Çözünce bana da çıtlatındurduk yere aklıma geldi üye adı arattım bu topik karşıma çıktısonra süslüye baktım ağzım açık kalakaldım 10 dk dır çok sahici yazıyordu ama dr asistanı veya hastane personeli olduğuna eminim yalnız nasıl ifşa olduğunu tam anlamadım onu çözmeye çalışıyorum şu an
Kulübe hoşgeldinben şu an şoktayım. sassy fake mi çıktı yaaaa. halbuki o kadar da zengin zengin yazıyordu
Onun kankası bir üye vardı. Sassy ameliyata girdi vs yazıyordu. Özelden gerçek hayatta konuşuyordu. O da mı fakeÇözünce bana da çıtlatın
filmdelisi 21.sayfada anlatmış. delilleri filan varmış. vay anam vay....çok gerçekçi yazıyordu kız. muhtemelen birini taklit ediyordu demek ki. çok fantastik olay ya...Çözünce bana da çıtlatın
Yine tüylerim tiken tiken oldu.atmayın o zehri..
O gerçek. O da şaşırdı. Hala aktif üye. Buraya da yazdı. Yanlış hatırlamıyorsam gerçekte görüşmemiş, uzaktan görüşmüşlerOnun kankası bir üye vardı. Sassy ameliyata girdi vs yazıyordu. Özelden gerçek hayatta konuşuyordu. O da mı fake
Hala çözemedik. Güçlerimizi yine birleştirsek mi?atmayın o zehri..
ben uzaktan görüşmüş olsaydım valla her şeyi size atardım süresiz banlanmak uğruna:dO gerçek. O da şaşırdı. Hala aktif üye. Buraya da yazdı. Yanlış hatırlamıyorsam gerçekte görüşmemiş, uzaktan görüşmüşler
Hala çözemedik. Güçlerimizi yine birleştirsek mi?
Kk ikiyüzlülüğüne şahane örnekAyrıca o sassy bir bulsam valla elimden zor alırlar şerefsiz millete hava atıyordu bir kadın geçim sıkıntısı konusu vardı domates bile alamıyoruz demişti bu salak yemeyiver domates şart mı yazmıştı utanmadan. Hayır millette onu savunuyordu kanser diye acıyıp
Adamın çok değişik bir adı vardı değil mi? Ben de söylediği bölümdeki doktor listesinden bulmuştum.Kız ben o sassynin baba dediği adamı buldum fakeden takipteyim hala bilediyordum bu adam niye kızını paylaşmıyor
Kız kardeşim dediği kişiyi bir tek paylaşıyor adam tek çocuğu var
Gerçekte görüşmüşler diye biliyorum ben ama görüştüğü kişi buraya attığı fotoğrafların sahibi değil miymiş neymiş. Söylediğine göre o da fena halde kandırılmıştı.O gerçek. O da şaşırdı. Hala aktif üye. Buraya da yazdı. Yanlış hatırlamıyorsam gerçekte görüşmemiş, uzaktan görüşmüşler
Bacım ismini özelden çıtlatsan ya. Sassy ifşa olalı sene oldu hala bu konu açıldıkça içimdeki merak kurtları halay çekmeye başlıyor.Kız ben o sassynin baba dediği adamı buldum fakeden takipteyim hala bilediyordum bu adam niye kızını paylaşmıyor
Kız kardeşim dediği kişiyi bir tek paylaşıyor adam tek çocuğu var
Tam mesaj atacaktım banlanmıssın atamadımGerçekte görüşmüşler diye biliyorum ben ama görüştüğü kişi buraya attığı fotoğrafların sahibi değil miymiş neymiş. Söylediğine göre o da fena halde kandırılmıştı.
Bacım ismini özelden çıtlatsan ya. Sassy ifşa olalı sene oldu hala bu konu açıldıkça içimdeki merak kurtları halay çekmeye başlıyor.
E beeen?Tam mesaj atacaktım banlanmıssın atamadım
Değil mi ama?Sular derelere, dereler denizlere okyanuslara karıştı.
Bahsedilen şahıs da o okyanusları aştı, mis gibi yaşıyor hayatını gerçekten şahane yaşıyor, boşverin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?