- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.391
- 898
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #7.081
Bu babam diye anlattığı kişiye haber verildi mi? Adama yazık ya aile hayatı mahvolabilirdi çünkü
Yok yahu ne dava edecek… adamın adını hiçbir zaman vermedi.No, o konuda site yönetimi de ölü taklidi yaptı, adamın haberi olursa siteyi delice dava edebilir çünkü.
Üyelere özelden vermiş sanırımYok yahu ne dava edecek… adamın adını hiçbir zaman vermedi.
Belki de sassy kendisi açtı ordaBuranın üyesidir olaya hakimdir canı sıkıldıysa orda açmıştır belki o kişidir unutulmak istemeyen biridir yani kim bilir insanlar değişik değişikvarsayım yani tabi baya salladım
Bana da öyle geldiBelki de sassy kendisi açtı orda
Halamı yahu bitmedi gitti ne konuymuş öyle.Topik süslüde ifşa oldu hanımlar :|
kadınlar kulubu sassy olayını bilen var mı?
kadınlar, kulubu, sassy, olayını, bilen, var, mı?, süslü, soru, cevap, kızlar soruyorwww.suslusozluk.com
Sassy ile pek diyaloğum olmadığı için beni hiç açmıyor bu muhabbet. Köpekbalıklarını yaşat, denizleri kazan hareketi bile daha çok ilgimi çekiyor.Halamı yahu bitmedi gitti ne konuymuş öyle.
Al bendende o kadar,merakda etmiyor değilim yani aradaSassy ile pek diyaloğum olmadığı için beni hiç açmıyor bu muhabbet. Köpekbalıklarını yaşat, denizleri kazan hareketi bile daha çok ilgimi çekiyor.
Boştaysam okurum işte.Al bendende o kadar,merakda etmiyor değilim yani arada
Verilen linke baktım demin,bizim bile bu kadar haberimiz yokken vatandaş seceresini dökmüş sözlükte.Boştaysam okurum işte.
Ay evet ya burdayken zaten varlığını öyle yada böyle yalanlarla var etmiş kendisini yine aynı şekilde devamBence de kendisi olabilir, diri tutuyor varlığını
ve cidden benim de hiç ilgimi çekmiyor ya, çok uzadı ve sıktı bu mevzu
HastaAy evet ya burdayken zaten varlığını öyle yada böyle yalanlarla var etmiş kendisini yine aynı şekilde devam
Kendisi yok ama reklamı halen devam ediyor ne gerek var
Eskiden ismin bu değildir ama dmi?Bu topik ne güzelmiş
Ben yokken birkaç kişi sormuş
Sağolasınız hanımlar
Ben üyelik iptali yaptırmadım hiçbir zaman.
Atılmıştım siteden. Ama döndüm
Hayır buyduEskiden ismin bu değildir ama dmi?
2015 üyelik diyor, o zaman bu espri var mıydı ki?Hayır buydu
Ayy pardon2015 üyelik diyor, o zaman bu espri var mıydı ki?
Aaa hoşgeldin. Ben de bu nicki daha iyi hatırladım. Niye atılmıştın?Ayy pardon
Ben siteden atılmadan öncekini diyorsun sandım
Muhtelif Evhamlı Hatundum ben sjsjjs
Senin adın değişti mi? İlk kez görüyorum ama bir yandan da tanıdık gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?