- 7 Mart 2013
- 6.472
- 19.526
- 448
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #7.061
Kim olduğunu bulursanız bana da çıtlatın. KıpsSassy ye bir şey mi oldu?
Edit: ay şimdi diğer mesajları gördüm. Sassy fake mi
Sassy biz seni seviyorduk geri dön yazan benim beni yalaka ilan etmişler biraz bozuldum.
Valla bir araba parası diyorlardı.Ne kadar para toplandi?
Sen yenisin galibaSassy ye bir şey mi oldu?
Edit: ay şimdi diğer mesajları gördüm. Sassy fake mi
Keşke dava edilseymiş, tüm bunlar yanına nasıl kâr kalabilirValla bir araba parası diyorlardı.
DP kremYalnız süslü sözlük güzelmiş. Kozmetik falan yorumluyorlar. Hesabı olan hayrına benim kuru göz çevrem için bir göz kremi önerisi alırsa çok sevinirim
Bu daha eski üçtenSiteye 3 ay ara veriyoruz bütün olayları oraya sıkıştırıyorsunuz
Ay çok güzel espri olduSen yenisin galiba
Türkiye’de değilimDP krem
Kiehl’sYalnız süslü sözlük güzelmiş. Kozmetik falan yorumluyorlar. Hesabı olan hayrına benim kuru göz çevrem için bir göz kremi önerisi alırsa çok sevinirim
Hayır aslında yerli değil. Kore ürünü. Markası da tam olarak Aronyx D-Panthenol diye geçiyorTürkiye’de değilimsanırım yerli bir marka
Çok teşekkürlerHayır aslında yerli değil. Kore ürünü. Markası da tam olarak Aronyx D-Panthenol diye geçiyor
Milla yapıyor diye duymuştum ama yaşadığım şehirde de var. Olmazsa bir şans vereceğim. Çok teşekkürlerKiehl’savokadolu göz çevresi kremi bi bakın isterseniz bana tester gelmişti aşiri beğenmiştim, bu markanın nemlendirici kremini ve yüz yıkama jelini kullanıyorum efsane birşey.
Küçük olandan alıp bir deneyin herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir kaide yok umarım size iyi gelirMilla yapıyor diye duymuştum ama yaşadığım şehirde de var. Olmazsa bir şans vereceğim. Çok teşekkürler
Aynı şey değil ama, sizler aktif üyesiniz, muhabbet sarmıştır okumuşsunuzdur, bu şahıs güya aktif değil güya hâkim değil foruma pek ama oturmuş 200+ sayfa okumuşBiz de okuduk
Akıyor ama konuAynı şey değil ama, sizler aktif üyesiniz, muhabbet sarmıştır okumuşsunuzdur, bu şahıs güya aktif değil güya hâkim değil foruma pek ama oturmuş 200+ sayfa okumuşBen bile o kadar incelemedim Sassy mevzusunu, hâlâ detayı çok bilmiyorum, bu nasıl sıkılmamış
Buranın üyesidir olaya hakimdir canı sıkıldıysa orda açmıştır belki o kişidir unutulmak istemeyen biridir yani kim bilir insanlar değişik değişikAynı şey değil ama, sizler aktif üyesiniz, muhabbet sarmıştır okumuşsunuzdur, bu şahıs güya aktif değil güya hâkim değil foruma pek ama oturmuş 200+ sayfa okumuşBen bile o kadar incelemedim Sassy mevzusunu, hâlâ detayı çok bilmiyorum, bu nasıl sıkılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?