- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.755
- 1.123
- Konu Sahibi feliscatus
-
Mukemmelsin bebeğim galp galpGelişmiş arama kısmından şu şekilde tarih ve nick yazarak istediğin gibi arama yapabilirsin. Rastladığın harika yorumlarını bizle paylaş eksik etme
Eki Görüntüle 3297658
O değil de daha demin okuduğum bir 2011 konusunda kaynana geline bıçak çekip üstüne yürüyor. Bir üye onu da anlamak lazım bu belli ki patlama noktası olmuş ne bu kaynana düşmanlığı yazmış
Beni acaip bir belaya bulaştırdın bu geceGelişmiş arama kısmından şu şekilde tarih ve nick yazarak istediğin gibi arama yapabilirsin. Rastladığın harika yorumlarını bizle paylaş eksik etme
Eki Görüntüle 3297658
O değil de daha demin okuduğum bir 2011 konusunda kaynana geline bıçak çekip üstüne yürüyor. Bir üye onu da anlamak lazım bu belli ki patlama noktası olmuş ne bu kaynana düşmanlığı yazmış
Ay bilemedim ama fake gibi değilFace mesajları
Kızlar selam, İkide bir konu açar oldum farkındayım :KK43: ama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :) Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için...www.kadinlarkulubu.com
Mügehatun da fake miydi? Bayaaaaaa bir hikaye yazıp sanki fake çıkmıştı
Resmen potansiyel piskopat ahahh.Gelişmiş arama kısmından şu şekilde tarih ve nick yazarak istediğin gibi arama yapabilirsin. Rastladığın harika yorumlarını bizle paylaş eksik etme
Eki Görüntüle 3297658
2020 de geldim ben bilmiyom.
Ayy evett oyle biri vardi, asistan mı neydi hatta üniversitede. Boşanma aşamasına gelmişlerdi en son ama sonra ne oldu, hiç bilmiyorum.Bi Elif hatırlıyorum sevgilisini silgi verdiği öğrenciden kıskanan dehşetül vahşet bir şeydi en eski hatırladığım olay o benim
Ohannes, link salsana2016-2017’deyim ne üyeler geçmiş ne üyeler. Şu an kocasına kızıp iş arkadaşına frikik veren bir çılgın vardı onun konulardayım
ya nolur soyle, Nevriye Budak mıydı eski fotonO hep aynı kaldıydı
Sen hakikaten gayet normal ve sakin cevaplar verirdin, öyle kavgalara karışmazdınSenin annen bir melekti yavrum diyecekler çocuuuuma bu siteye üye olursa
Linda'yi hatirlayan çıkar mı? Sevgilisine kan kusturan koca yürekli Linda.Onu bilmem mii..
Bir de peauciful mu vardı neydi, o da Elif'in lacivertiydi.
Kaç gündür bu ismi düşünüyorum deli miyim ne , Çin'delerdi onun yüzünden hep ban oluyorduOnu bilmem mii..
O konuya ben de denk gelmiştim ama net hatırlamıyorum ya. Benim hatırladığım Dr aysenaz mi ne vardı sinanci bir oğlan shshshs2016-2017’deyim ne üyeler geçmiş ne üyeler. Şu an kocasına kızıp iş arkadaşına frikik veren bir çılgın vardı onun konulardayım
Ay peace yüzünden site kıyımdan geçmiştiOnu bilmem mii..
Çok ban yemistim onun yüzünden uyuz oluyordum ahsbsbsvsAy peace yüzünden site kıyımdan geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?