- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #5.521
Günooo, tünoooooooo beybilerİş görüşmesine geldim bekletiliyorum bir miktar üzdü bu
Şansın varsa kaybet, neden olmasınKapıdan şöyle baksam mı İk müdürüne
Sıcaktan nefret eden bir sonbahar çocuğu olarak kaç gündür nasıl mutlu uyanıyorum yaüstümde pike, tatlı bi serinlik, kaşıntı yok, terleme yok, sıcak siniri yok Bebek gibi uyandım yine, herkese günooo
Sen nerdeydin beybi? Ben niye Ankara zannediyorum hep?Di mi yaaa çiçek gibi havagerçi benim nalet ev gene sıcak kadının düşmanı gene kadın
Sen nerdeydin beybi? Ben niye Ankara zannediyorum hep?
Ohİstanbul bebeyim Anadolu yakası
Oh
Ne işi bu şimdi, zengin oluyor muyuz?
Kurtuldummmmmmmm ay yüküm hafifledi ahhahaHerşey çok güzel olacak
Kurtuldummmmmmmm ay yüküm hafifledi ahhaha
Gözün aydınKurtuldummmmmmmm ay yüküm hafifledi ahhaha
Bol şanslar sana güzxel haberlerini bekliyoruzGünooo, tünoooooooo beybilerİş görüşmesine geldim bekletiliyorum bir miktar üzdü bu
Serinlemiştir şimdi AnkaraSıcaktan nefret eden bir sonbahar çocuğu olarak kaç gündür nasıl mutlu uyanıyorum yaüstümde pike, tatlı bi serinlik, kaşıntı yok, terleme yok, sıcak siniri yok Bebek gibi uyandım yine, herkese günooo
Gözün aydın olsun bitti sonundaKurtuldummmmmmmm ay yüküm hafifledi ahhaha
Yepyeni bir hayattBol şanslar sana güzxel haberlerini bekliyoruz
Serinlemiştir şimdi Ankara
Gözün aydın olsun bitti sonunda
Kesinlikle şansın bahtun açık olsun bundan sonraYepyeni bir hayatt❤
Hayırlı olsun arkadaşım iyisin Di miYepyeni bir hayatt❤
Sana da hayırlısı olsunGünooo, tünoooooooo beybilerİş görüşmesine geldim bekletiliyorum bir miktar üzdü bu
Kızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
Yok kimdi acaba o üye hiç aklımıza da gelmedi adagahaKızlar sassyassyy diye bi üye vardı haberi olan var mı? durduk yere dün gece aklıma geldi. kanser tedavisi falan görüyordu sanki birden yok olunca merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?