KK Nostalji Treni 🫠

Elimizdeki anahtar kelimeler,
Yassy -- mimar (iç) seperatoru oradan biliyor
Kocası -- bilgisayar mühendisi, amca/dayı siyasi bir figür
2022de evlendiler.
Bazı magazin - muhtemelen bildiğimiz magazin değil bu aşkı memnu tipi magazin- sayfalarına çıktılar.
Farklı bir datası olan ya da yanlış varsa bu mesaj üzerinden ekleme çıkarma yapalım :d

Yeğen mühendis mimar değil ya
Onu da yazdım. Bir tane nişan haberi var uyabilecek başka da bir şey yok. Ama o olup olmadığından emin olamayız zaten. Mimar mühendis düğün amerika yazın haber kısmında çıkar.

chamallows da bulması kolay desin.

Divana Hiltona gitcek parasi yok. Nasi sosyetik magazinsel figür olm bunlar

Ben bir çılgınlık yapıp eski bir bakanın yakınına sordum. Bilmiyorum dedi Detay verseydim bulurdu belki. Ay inşallah yazdığımı aratıp da beni bulmaz
Puhahaha ay yok artık. Allah rızası için biri bulsun şu kızı. Hepimiz rezil rüsva olacağız yoksa

Makale de yalan olmasın?
Ben iki kişi buldum. İkisi de aynı ad ve soyadda. Biri iç mimar biri elektronik (?) ve bilgisayar müh . Müh olan Ankara'da liseyi okumuş. Linkedin'e neredeyse ilkokulda aldığı dersleri yazacakmış Bu kız değil sanırım

Son düzenleme:
Sayfa 8 deyim kimse hatırlamıyorsa hatırlatayım sitecek bir travmamız var ya edirne ya tekirdağ çok emin değilim aile üyelerinden birinin kendine madde verdiğini hatta tecavüz ettiğini söyleyen bir üye vardı gece saat 2 lere kadar konuda beklemiştik kazen oranın polisiyle irtibata geçip eve göndermişti sonra anlaşılmıştı ki sürekli böylelermiş ay o konu için uyku uyuyamamıştım allahın belaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…