KK Nostalji Treni 🫠

feliscatus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.324
4.419
83
45
ÖNEMLİ HATIRLATMA

Konu eskileri yad edip gülmek eğlenmek amacıyla açılmıştır, kişisel problemleri çözmek ya da HALEN AKTİF üyeler hakkında konuşmak topiği sıkıntıya sokacaktır

————————————————————
Açtım o halde konuyu eskileri beklerim

Cui Bono
Led_BiR_Vele_DisTiri
Bibibella
Cazu
562450
Katibin Ruhu
C Calcifer

Son düzenleme:
Uuuuuuu gelsin geyik gitsin geyik heee.
2009 yılının tam son gününde siteye üye olmuşum acaba niye ki ?
1 ocak 2010 olsa sorun olmayacaktı

Bu Amaaan Zırt değişmedi di mi hiç? Ordan tanıdım ben sanırım

Bi Elif hatırlıyorum sevgilisini silgi verdiği öğrenciden kıskanan dehşetül vahşet bir şeydi en eski hatırladığım olay o benim
Oha yoksa bizim lisedeki matem öğretmeninin karısı mı bu onun da adı Elif diye hatırlıyorum ahahah deli karı, kocasını kıskanıyodu bizden aramızda var 20 yaş.

Oha yoksa bizim lisedeki matem öğretmeninin karısı mı bu onun da adı Elif diye hatırlıyorum ahahah deli karı, kocasını kıskanıyodu bizden aramızda var 20 yaş.

Ya bununkisi üni’ydi galiba ama yok böyle bir kıskanış

Ben sitedeki eski konuları okumaya bayılıyorum. Böyle otobüste falan giderken bazen bdvde filtreleme yapıp 2020 öncesi konuları okuyorum. Led_BiR_Vele_DisTiri nin çok yorumunu gördüm. Kadın resmen melekmiş. Bu site yüzünden böyle olmuş

hatta Bibibella nın bile oldukça naif yorumlarını okudum. Bayılıyorum bu siteye

Acaba 2011 deki yorumlarımı filtrelesem görebiliyor muyum yaw ?
Gelişmiş arama kısmından şu şekilde tarih ve nick yazarak istediğin gibi arama yapabilirsin. Rastladığın harika yorumlarını bizle paylaş eksik etme

O değil de daha demin okuduğum bir 2011 konusunda kaynana geline bıçak çekip üstüne yürüyor. Bir üye onu da anlamak lazım bu belli ki patlama noktası olmuş ne bu kaynana düşmanlığı yazmış

Naýir nolamaz hahahahahahahah

Yeminle kahkaha atmamak icin yanaklarimi sisirdim starbucksdayim salon kadını çizgimi bozuyonuz bi susun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…