ilk önce hayırlı olsun mutluluklar diliyorum bana sorarsan koltuklara taş yaptırma sonuçta sandalyelerde olucak hem dah şık ve zarif durur ayrıca içimde kalır diyorsan şayet yastık yaptır şöyle 4 5 adet onlar taşlı olsun daha şık durur diye düşünüyorum
ben beğendim vizon rengide hoş olur taşsızda yapabilirsin taşlıda yapabilirsin bir alternatif tabiii
şimdi şu sorum olucak taşlı modeli kaldıracak bir ev döşemesimi yapcan spormu countrymi , ben mesela taş kullanmıcam ilerde sade bir renk yastıklar belki renkli olur tek o yani sen bu odanın tarzını belirle olmadı perde ve halı detaylarıyla hoş renk tonları uyumu yakalarsın bence
ama diyorsan ben taşlıyı kaldırırım o zaman yaptır oda bir zevk seçimi ahize halı perde dekarasyon malzemelerinide ona göre sçemiş olursun canım
ben seçimimi genelde sadelikten yana kullandığım için taş koyduyma diyorumbi ışıltı istiyorsan da aksesuarlarını avizeni filan ışıltılı seçersin şimdiden güle güle kullan
bende sadelikten yanayım benim salonum olmuycak ve ben misafirlerimi oturma odamda ağırlıycam bu yüzden sürekli oturdugum yerde taş beni boğarmı diye düşündün fikrin için sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?