kk nın zevki bayanları yardımınıza ihtiyacım var :)

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
$4yn7g.webp
kızlar ben bu köşe koltugun vizon rengini yaptırıyorum ama arkası bunun gibi kapitoneli degil minderlerinide yine vizon ve krem yapmak istiyorum ama minderlerin ortasına taş koydursammı koydurmasammı karar veremedim masamda beyaz lake onunda sandalyeleri vizon ve beyaz sandalyelerede taşlı kapitone baskı yapıyolarmış yaptırsam çokmu gözü yorar ve abartı olur sade olması dahamı iyi bir türlü karar veremiyorum :5:

ilk önce hayırlı olsun mutluluklar diliyorum bana sorarsan koltuklara taş yaptırma sonuçta sandalyelerde olucak hem dah şık ve zarif durur ayrıca içimde kalır diyorsan şayet yastık yaptır şöyle 4 5 adet onlar taşlı olsun daha şık durur diye düşünüyorum

ilk önce hayırlı olsun mutluluklar diliyorum bana sorarsan koltuklara taş yaptırma sonuçta sandalyelerde olucak hem dah şık ve zarif durur ayrıca içimde kalır diyorsan şayet yastık yaptır şöyle 4 5 adet onlar taşlı olsun daha şık durur diye düşünüyorum

yok canım koltuk kapitoneli olmuycak 6 adet mider ve sandalyelerde olucak ama göz yorarmı hepsi sade taşsız mı olsa diye kararsızım tşkürler ilgin için

ben beğendim vizon rengide hoş olur taşsızda yapabilirsin taşlıda yapabilirsin bir alternatif tabiii

şimdi şu sorum olucak taşlı modeli kaldıracak bir ev döşemesimi yapcan spormu countrymi , ben mesela taş kullanmıcam ilerde sade bir renk yastıklar belki renkli olur tek o yani sen bu odanın tarzını belirle olmadı perde ve halı detaylarıyla hoş renk tonları uyumu yakalarsın bence

ama diyorsan ben taşlıyı kaldırırım o zaman yaptır oda bir zevk seçimi ahize halı perde dekarasyon malzemelerinide ona göre sçemiş olursun canım

ben seçimimi genelde sadelikten yana kullandığım için taş koyduyma diyorum :49: bi ışıltı istiyorsan da aksesuarlarını avizeni filan ışıltılı seçersin şimdiden güle güle kullan :nazar:

ben beğendim vizon rengide hoş olur taşsızda yapabilirsin taşlıda yapabilirsin bir alternatif tabiii

şimdi şu sorum olucak taşlı modeli kaldıracak bir ev döşemesimi yapcan spormu countrymi , ben mesela taş kullanmıcam ilerde sade bir renk yastıklar belki renkli olur tek o yani sen bu odanın tarzını belirle olmadı perde ve halı detaylarıyla hoş renk tonları uyumu yakalarsın bence

ama diyorsan ben taşlıyı kaldırırım o zaman yaptır oda bir zevk seçimi ahize halı perde dekarasyon malzemelerinide ona göre sçemiş olursun canım

bende sadelikten yanayım benim salonum olmuycak ve ben misafirlerimi oturma odamda ağırlıycam bu yüzden sürekli oturdugum yerde taş beni boğarmı diye düşündün fikrin için sağol canım

bende sadelikten yanayım benim salonum olmuycak ve ben misafirlerimi oturma odamda ağırlıycam bu yüzden sürekli oturdugum yerde taş beni boğarmı diye düşündün fikrin için sağol canım

benim 2 odam olsa bile herşey sade olcak evin senin yansıman olsun canım boğulmucağın ve duru ayrıntılar seç inşallah burada paylaşırsın herşeyini

Back
X