KK NIN EN GURURSUZ KADINI BENIM

sagolun
Ben aglamaktan tukendim gun boyu
bu derece benimle oynamaya hakki yoktu
Bir insan kac kere olebilir
O benim tum dunyami, hayallerimi herseyimi yikti
beni aglarken goruncede iyice mutlu olmustur
Ardindan biraktigi harabeye bakip
Canım bak üzülme; sen içinden geldiği gibi davranmışsın, farklı bir tutum sergileseydin acabaların kalırdı ömür boyu.
Şimdi bu olaya senden başka şahit olan bir tek o var. Yok güldü, yok sevindi, yok ego tatmin etti diye sinir olman gereksiz; çünkü böyle şerefsiz, böyle karaktersiz, sinsi birinin ne düşündüğünün ne önemi var ki? Sen Allah'a havale et. Kendi yoluna bak.

hiç üzülmeyin bunuda yapmadım demezsiniz artık önünüze bakın
sizin sınavınız buymuş
bundan sonra İNŞALLAH çok mutlu olursunuz

Siz samimiyetle davranmışsınız. Gelecekte vicdan azabı duymazsınız ya da keşkeleriniz olmaz.Elinizden geleni yapmışsınız yazdıklarınıza göre. Şimdi geleceğe yönelin Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar.

Üzülme, en azından gerçeği öğrenmek istemişsin, dürüst davransın istemişsin ama senin adam da iş olmadığı için yine yapmış yapacağını. O snei hak etmiyor, bırak kendi çöplüğünde boğulsun.

Sen biraz olsun kalbin tamir olsun istemişsin o pislik tamamen parcalamis. Olsun canımmm uzulme hic. Bunuda gördün. Bundan sonra asla ikileme düşmesin. Bu senin daha katı olabilmeni sağlar. Silkelen kendine gel. Geçmişe dovunmeyi hemen birak ve ne yapabilirimlerin peşine düş.

GURURSUZ OLAN SEN DEĞİLSİN KOCA LAFINI BİLE HAK ETMEYEN O ŞAHIS
KENDİNE HAKSIZLIK YAPMA SEN KADINSIN EN ÖNEMLİSİ DE ANNESİN !
KADINLAR BÖYLE DEĞİL Mİ HEP ZATEN GÜÇLÜ OLACAKSIN ! DİMDİK DURACAKSIN NE OLURSA OLSUN
SENİN BU YAPTIGIN GURURSUZLUK DEĞİL ACIMA DUYGUSU
O ACINACAK HALDE SEN DEĞİLSİN
CANIM KENDİNE GEL
KENDİNLE İLGİLEN SAKIN SALMA KENDİNİ

Allah onu bildiği gibi yapsın umarım siz çabuk atlatır ve çok mutlu olursunuz

Ne guzel yazmissin. Insallah kendimi toparlarimda gecmisi unuturum boyle yasamak cok aci.
Ondan aciz bi sekilde teselli bekledim.Kirdiklarini tamir etsin istedim ama dahada beter etti. Umarim bana yasattiklarini fazlasiyla yasar

normalde sizi dolandırmaya kalkan, aldatan adamla niye barışmaya çalıştınız diye belki eleştirirdim ama en başta kendin görmüşsün sonuçlarını artık bu olayı düşünme önüne bak
bundan sonra cayır cayır yansa bir bardak suyu olma
ramazan ayındayız küfür ve beddua etmek istemiyorum ama inşallah o adam size yaşattıklarının üç katını yaşar

bence sen içindeki o adama olan son duyguna öldürüc darbeyi vurmuşsuın,bitmiş,gitmiş,ama hep derim,inanmayacaksın,vardır bır hesapları,terk edıldıyse bırı yaralıdır,ama bız kaıdnlar hemen duygusala bağlıoruz,yanı düşündümde benıde terk eden bırı dönse çok yalvarsa,belki bende intikam için tamam dıyıp hayatı dar etmek isterım,ama yapmam,uğraşmaya değmez dıye,hayat o kadar uzun değil,ama belliki adam için uzunmuş,

Insallah amin diyorum

Aldatılmışsın, pislik heriften hastalık bile kapmışsın.
Güçlü olup dava bile açmışken iki pişmanlık palavrasına kanmak niye?

Bana de ki aptallığıma ağladım, ağla için çıka çıka.
O herifin yine yüz üstü bırakmasına, söylediklerine ağladım deme lütfen.

Bu dangozdan koca moca olmaz.
Aldatmanın geçerli nedeni mi olur ki ısrarla neden sordun?

Şerefsiz olduğu için aldattı işte kendinde eksik aramayı bırak.
Vur en sağlamından tekmeyi, hayatına bak.

Evet haklisin o beni sucladikca bende sucu kendime yukledim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin beni yaraladi.Zaten eve donme niyeti yok adam evine sirf hizmeti gorulsun sefasini disarda baskalariyla sursun diye donmek istiyor. Ailesinin yaninda cok rahat olmadigi belli.Metresinede gidemiyor zaten evli bir kadin. Yani ortada kaldi.Serefsizligine kilif buluyor beni suclayarak

Yıllarını geçirdiğin adamın nasıl adı bir insana dönüştüğünü görüyorsun . Sen niye gurursuz olasın, elinden geleni yapmışsın. İnsan olmayan o

Yıllarını geçirdiğin adamın nasıl adı bir insana dönüştüğünü görüyorsun . Sen niye gurursuz olasın, elinden geleni yapmışsın. İnsan olmayan o
Asla kendini suclu bulmuyor ya bu beni nasil delirtiyor bi bilsen.Ben kocaya saygi gostermiyormusum.Nedeni karsisinda sigara iciyorum diye.Eve gelince guleryuz gostermiyormusum eve gelmekten kasti sabah 5 lere kadar icip gezmesiydi.Acaba diyorum beni bunlarla suclarken aksam basini yastiga rahat koyup yatabiliyormu? Kendini aldatmakta hakli gostermek icin adi bi srfsiz oldu cikti. Tamamen baska bir adam olmus onu taniyamiyorum.Ona bu kadar taviz verdigim icin ezik ,gurursuz oldum ben

Hani kesin bir kararla bosanip arkasina bakmadan yoluna devam eden kadinlara hayranim.Uzulmeyen ,pisman olmayan ,kendine yeni ve daha guclu bir hayat kuran kandinlara.
Ben oyle olamadim.Bosanma kararini aglayarak ,uzulerek ,gozum arkada kalarak verdim. Mucize bekledim. Bir sabah uyanayim hersey bir ruyaymis diyebilmeyi umdum hep. Beni yikan o adami dusunmeden bir gunum gecmedi.2 yil olucak toparlanadim. Belkide hala davalar devam ediyor diye.
Yerine oturmayan cok sey var daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…