- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Canım bak üzülme; sen içinden geldiği gibi davranmışsın, farklı bir tutum sergileseydin acabaların kalırdı ömür boyu.sagolun
Ben aglamaktan tukendim gun boyu
bu derece benimle oynamaya hakki yoktu
Bir insan kac kere olebilir
O benim tum dunyami, hayallerimi herseyimi yikti
beni aglarken goruncede iyice mutlu olmustur
Ardindan biraktigi harabeye bakip
Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin
Ne guzel yazmissin. Insallah kendimi toparlarimda gecmisi unuturum boyle yasamak cok aci.Sen biraz olsun kalbin tamir olsun istemişsin o pislik tamamen parcalamis. Olsun canımmm uzulme hic. Bunuda gördün. Bundan sonra asla ikileme düşmesin. Bu senin daha katı olabilmeni sağlar. Silkelen kendine gel. Geçmişe dovunmeyi hemen birak ve ne yapabilirimlerin peşine düş.
Insallah amin diyorumnormalde sizi dolandırmaya kalkan, aldatan adamla niye barışmaya çalıştınız diye belki eleştirirdim ama en başta kendin görmüşsün sonuçlarını artık bu olayı düşünme önüne bak
bundan sonra cayır cayır yansa bir bardak suyu olma
ramazan ayındayız küfür ve beddua etmek istemiyorum ama inşallah o adam size yaşattıklarının üç katını yaşar
Hayir canim donmek degil sadece bir kez dinlemek istedim.Kafamdaki sorulara cevap bulmak icin. Ama payimi aldimAllah canını almasın bende döndün sandım
Hayir canim donmek degil sadece bir kez dinlemek istedim.Kafamdaki sorulara cevap bulmak icin. Ama payimi aldim
Evet haklisin o beni sucladikca bende sucu kendime yukledim. Kendi vicdanini rahatlatmak icin beni yaraladi.Zaten eve donme niyeti yok adam evine sirf hizmeti gorulsun sefasini disarda baskalariyla sursun diye donmek istiyor. Ailesinin yaninda cok rahat olmadigi belli.Metresinede gidemiyor zaten evli bir kadin. Yani ortada kaldi.Serefsizligine kilif buluyor beni suclayarakAldatılmışsın, pislik heriften hastalık bile kapmışsın.
Güçlü olup dava bile açmışken iki pişmanlık palavrasına kanmak niye?
Bana de ki aptallığıma ağladım, ağla için çıka çıka.
O herifin yine yüz üstü bırakmasına, söylediklerine ağladım deme lütfen.
Bu dangozdan koca moca olmaz.
Aldatmanın geçerli nedeni mi olur ki ısrarla neden sordun?
Şerefsiz olduğu için aldattı işte kendinde eksik aramayı bırak.
Vur en sağlamından tekmeyi, hayatına bak.
Asla kendini suclu bulmuyor ya bu beni nasil delirtiyor bi bilsen.Ben kocaya saygi gostermiyormusum.Nedeni karsisinda sigara iciyorum diye.Eve gelince guleryuz gostermiyormusum eve gelmekten kasti sabah 5 lere kadar icip gezmesiydi.Acaba diyorum beni bunlarla suclarken aksam basini yastiga rahat koyup yatabiliyormu? Kendini aldatmakta hakli gostermek icin adi bi srfsiz oldu cikti. Tamamen baska bir adam olmus onu taniyamiyorum.Ona bu kadar taviz verdigim icin ezik ,gurursuz oldum benYıllarını geçirdiğin adamın nasıl adı bir insana dönüştüğünü görüyorsun . Sen niye gurursuz olasın, elinden geleni yapmışsın. İnsan olmayan o