KK NIN EN GURURSUZ KADINI BENIM

Kazanabileceğiniz bir durumu kaybetmişsiniz ama açıkçası alınabilecek en güzel mağlubiyet bu. Gurur açısından incinmiş olabilirsiniz ama kaybettiğiniz "şey" o kadar kaybedilmeye yakışıyor ki, biraz da galibiyet olarak bakmakta fayda var buna..
Hala geriye alabilirsiniz durumu.. Henüz daha boşanmamışsınız sanırım, daha duruşma olacaktır. Yerinizde olsam, ilk karşılaştığım zaman, gayet bakımlı olur, olabildiğince mutlu görünür ve o günü hatırlatıp "Nasıl da fevri davrandım o gün ya, neyse süper anı oldu. Hala hatırlayıp gülüyorum. Düşününce çok da mühim değil aslında.. Ama kadınlık gururu idi sanırım. Kötü günüme denk geldin, kusura bakmayacaksın artık" derdim.. Bu kadar.. Duruşmayı beklerken telefonu elime alır, çok komik ya da benim çok ilgimi çeken bir şey varmış gibi, biriyle yazışıyormuş gibi sadece telefona bakardım. Onunla hiç ilgilenmez, hiç konuşmaz, duruşmayı sabırsızlıkla bekliyormuş gibi arada da saatime bakardım.. Duruşmaya girerken de mutlaka gülümser "Özgürlüğe az kaldı, hadi bakalım" diye de göz kırpardım...
Gururunuz incindiyse, acısını artık biliyorsunuz... bir daha aynı yerden kırdırtmayın kendinizi..
İsterse yine aşkınızdan ölsün.. "Acaba?" sorusu bile canlanmasın artık zihninizde..
Kim olduğu belli olmuş artık.. düşen maskesine sevinin, çok zor değil.

Sizin hala o acı cekebilen onun icin yuvaniz icin uzulebilen yureginize kurban olsun o herif
Bırakın isterse feristahina anlatsin. Umursamayin böyle şeyleri.. Siz icinizi sogutmak icin konusmussunuz

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer vermişsin, aradaki 2 kuruşada seni satmış adi adam, boşver canım ne kadar karektersiz bir mahluk olduğunu tekrar ispatlamış oldu sana.

Ablam üzülme bak gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş sana. Hem ilerde keşke bir şans daha verseydim diye düşünmeyeceksin ben elimden geleni yaptım diyeceksin.
Sen artık çocukların için güçlü olmak zorundasın.
Unutma ilahi adalet diye bir şey var. Sana yaptıkları fitil fitil gelecek burnundan.
Ve kesinlikle kendini kötü hissetme ileriye bak bundan sonra.

bir kadının duygularınla oynayan pislik bir herie ne denir bilemedim.!:KK43:

Olan olmus uzulme. Cagirmasaydin aklinda kalirdi acaba donse miydim diye. Simdi net sekilde gercek yuzunu gormussun. Dibe vurunca yukselise gecer insan. Guzel gunler seni bekliyor. Psikolojik destek al pek iyi gormedim ruh halini. Zamanla duzelecek her sey

Hiç üzülme ilerde çocukların seni suclayamayacak yapabileceğin herseyi yapmışsın öyle bak olaya

Ağla rahatlarsin kinini kus hiç kasma en azından icinde kalmamis son bir konuşma yapmışsın e simdi istediği kadar haber gondersin kanmayacaksin. bir belaymis gelmiş başına Allah altindan kalkamayacagin yük vermez kuluna o ne basit bir kadin ki evli oldugu halde evli bir adamla beraber ar damarlari catlamis ne aşk ne sevgi bu bir azginlik sapkinlik aciklamasi ve Özrü yok. sen sevgin ve hatrindan sorgulamis görüşmek istemissin şimdi icinde hic ümit kalmasin kes at gitsin sağlığından olma bir de bu sünepeler için

Siz tekrar ilgi gösterince şımarmış.En güzel intikam onu unutup mutlu bir hayat kurmak bence. Zor bir durum biliyorum ama geçmişe, ne yaptığınıza ve yaşadıklarınıza bu kadar takılmayın bence. Yaşanması gerekiyormuş yaşanmış ve bitmiş.

Kendinizi üzmeyin onu çağırıp bu konuşmayı yapmasaydiniz içinizde bi parca pişmanlık özlem eski gunlerin hatırına sevgi kalabilirdi.iyiki çağırmış ve bu konuşmayı yapmışsınız.üzülmeyin bir çok kadının yapmak isteyip yapamadığı yuzlesmeyi yapmışsıniz ve onun karakterini bir defa daha görmuşşunuz.
ben zayıf güçsüz görmedim sizi iyiki yapmişsınız.bu durumu kabullenmeyip boşanmak istemissiniz daha ne.Allah daha iyi insanlarla karsilastirsin sizi.

Sana git istediğinle birlikte ol umrumda değil demiş ya tek elde avuçta kalan akıllıca cümlesi bu olmuş. Önüne bak ve sana değer vermeyen insanlara harcama en güzel yıllarını :KK66:

Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin
aslında üzülmenize hiç gerek yok.siz ne dicek diye merak edip çağırmışsınız o da karakterinin gereği böyle davranmış.düzgün insan davranışı beklemek hata.siz ne güzel boşanma davası da açmışsınız.boşanın ondan yeni insanlarla tanışın.sizi hakeden saygı duyan insanlar da var

Adam niye yalvariyordu o zaman sana donucegimi mo sandin diyor simdi...o adam size yalvarmamistir cabim..neyse olan olmus umarım aklin basina gelmistir...

Adam niye yalvariyordu o zaman sana donucegimi mo sandin diyor simdi...o adam size yalvarmamistir cabim..neyse olan olmus umarım aklin basina gelmistir...
Etrafimizda tanidik es dost kim varsa surekli haber gonderdi.Pismanim barisalim beni eve alsin yeterki kapisinda kopegi olurum dedi durdu.Surekli haberler gonderdi .Ama adam istiyorki ben ona yalvarayim evine don yeterki naparsan yap dememi bekliyormus.Millete karsi kendini magdur gostermek icin oyle yalvardi demekki.
Sonucta yuvasini kendi dagitti hatali kendisiydi . Ben hic bir sekilde kendisine birsey sormadan eve almaliymisim konu kapanmis. Adam onsuz yasayamiycam sandi demekki. Kocaya saygi.Tek soyledigi bu.Rezil herif. O saygiyi hakettimiki. Tam bir odun ,odun bile denmez. Erkek herseyi yaparmis kafasinda ,evine donermis ,kadinda susmali.
Ona degil onu yetistiren.ana babaya kiziyorum.

Bence hiç sinirlenip kendine kızma adam zaten basda seni aldatarak ne oldugunu göstermiş, böyle bir adam herşeyi yapar zaten kaybetmiş.seni çıldırtmak için yapmayacağı şey yoktur, böyle birine yapacagın en güzel sey onu tınlamamak olsun sadece seni bu rahatlatır.sen naparsan yap koymaz ona.en güzel çözüm onu adam hesabına alma

Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin
Sizin intikamınız ondan boşanmak olsun. Onun tanıdıklarınada çok yalvardı ama kabul etmedim boşandık dersin

Etrafimizda tanidik es dost kim varsa surekli haber gonderdi.Pismanim barisalim beni eve alsin yeterki kapisinda kopegi olurum dedi durdu.Surekli haberler gonderdi .Ama adam istiyorki ben ona yalvarayim evine don yeterki naparsan yap dememi bekliyormus.Millete karsi kendini magdur gostermek icin oyle yalvardi demekki.
Sonucta yuvasini kendi dagitti hatali kendisiydi . Ben hic bir sekilde kendisine birsey sormadan eve almaliymisim konu kapanmis. Adam onsuz yasayamiycam sandi demekki. Kocaya saygi.Tek soyledigi bu.Rezil herif. O saygiyi hakettimiki. Tam bir odun ,odun bile denmez. Erkek herseyi yaparmis kafasinda ,evine donermis ,kadinda susmali.
Ona degil onu yetistiren.ana babaya kiziyorum.
E hakli çünkü cogu kadin affediyor.erkeklerde boyle yuzsuz oluyor terbiyesizlesiyor...allahindan bulsun pislik herif ne diyeyim..

bunu yapmış olmanız sizin iyileşmenize yardımcı olacak.
eger bu konuşmayı yapmamış olsaydınız ileride keşke barışma teklifini düşünseydim şimdi belkide yuvamız geri kurtulmuştu diycektiniz ve pişman olacaktınız.. en azından adamın aynı tas aynı hamam bir adi oldugunu değişmeyeceginizi gördünüz.
yapabiecek herşeyi yaptınız.
bundan sonra utanacak biri varsa o dur bana göre.

X