KK NIN EN GURURSUZ KADINI BENIM

Oha artık!

Şeyi kurusun pis adam ya.
insallah kurusunda belasini bulsun allahtan
beni dusurdugu duruma kendisi dussun insallah
metresi olucak kadina guvenip bana boyle rest cekti
insallah gun gelir Allah onu oyle bir dusursunki kapima
hangisini anlatsamki bilmiyorum
adamcagizi rahat birakmamisim
metresiyle rahat gezip tozucakmis,ben gormezden gelicekmisim
eve istedigi saatte girip cikicakmis ,ben kocam diye saygi gosterecekmisim
bunlari kabul etmdim diye suclu oldum

siz elinizden geleni yaptiniz, asla pismanlik duymayacaginiz ve duymamaniz gereken bi meseleyi bu vesile ile kapatmis oldunuz...ileride asla 'keske' demeyeceginiz icin gonul rahatligiyla bosanip kendinize yeni bi baslangic yapabileceksiniz ins. hakkinizda hayirlisini diliyorum

ben barismayi dusunucek kadar alcaldim ,eve dondugunu hatasini anladigini hayal edip durdum hep
icimdeki aciyi tasiyamiyorum artik ,kaldiramiyorum yuregim cok agir cocuklarimin yaninda gozyaslarimi durduramiyorum
ben ondan sadece durust olmasini istedim bosuna inkar etme dedim
inkar etmesi beni cok yaraladi dogruyu soylese bu kadar yaralanmazdim
erkeklerin hiçbiri kabul etmez ki zaten.abul edenlerin de bir bahanesi mutlaka vardır.dmezler ki ben karımı ihmal edip içini söndürmüşüm yok sen yaptın yok sen ettin sanki sen çok mükemmel ayaklar yerde kesen bir kocaydın da suçlu hep kadınlar...salla gitsin arkadaşım.at sırtından yükünü şükret haline ki kurtulmuşsun.eğer bunalıyorsan kimseye söylemeden psikolojik destek al.eşin duymasın ama bu sefer her aldatan erkek gibi psikolojsi bozuktu der.

Piskolojik bir hastalığı vardır ama hangisi bir araştırmak gerek o kadar çok var ki çoğu insan bilmediğinden sizin gibi ömür boyu bocalıyor ve erkekten vazgeçemiyor

En gurursuz değilsiniz ama kalbiniz başkası için yanan birini neden Israrla istiyor bunu anlamış Değilim.
buna cevabim yok
esime cok duskundum gozum baskasini gormezdi ,dunyam o ve cocuklarimdi
bana en agir gelicek seyde aldatmasiydi
ona derdimki hep birgun aldatirsan adam gibi soyle derdim sonra cek git derdim
oda hep ben o kadar serefsizmiyim seni ve cocuklarimi hic birakirmiyim derdi
malesef icimdeki aciya engel olamiyorum

Yaptiklarinizdan, soylediklerinizden pismanlik duymayin. Oyle anlar oluyor ki insan normal sartlarda yapmayacagi seyleri yapabiliyor. Guclu olun. Guzel bir baslangic zamani sizin icin.

buna cevabim yok
esime cok duskundum gozum baskasini gormezdi ,dunyam o ve cocuklarimdi
bana en agir gelicek seyde aldatmasiydi
ona derdimki hep birgun aldatirsan adam gibi soyle derdim sonra cek git derdim
oda hep ben o kadar serefsizmiyim seni ve cocuklarimi hic birakirmiyim derdi
malesef icimdeki aciya engel olamiyorum
Sizi geçtim Çocuklarının yuvasını zerre önemsemeyen biri o.
Sizi Hastalıklara sürüklemiş biri...
Bu bile yeter nefret etmeye.

Sen en azindan sorguladin sorgulamak istiyodun ve pişman olsan da içinde kalmadı . Bir kere daha gördün onun serefsizligini bu açıdan düşün. En azından son kez bi çaba sarfettin . Şimdi arkanı donmeden kaç. Bırak o da metresi de kime nasıl gulerse gülsün. Son gülen iyi guler

boşanma davana,zinayıda ekle..
Bakalım o zaman hürce anlatabilcekmi..
o birlikte olduğu şırfıntıyada tazminat davası aç.. şerefsiz kocanla düşüne dursun para ödemeye..
süründür..

Kendinizi üzmeyin bunda sizin bi suçunuz yok.Ortada yıllardır yaşanan bi evlilik var,ortada bir çocuk var,ortada aylardır barışmak için haber gönderen bir adam var.Tabii ki belli bir süre sonra ısrarları sebebiyle peki tamam dinliyorum anlat demeniz çok çok çok çokkkkkkk doğalllll.Gurursuzluk böyle bişey değil.Gurursuzluk: eşinizin hayatında başka bir kadın olduğunu bile bile boşanmamak için diretmektir,gidip kadının saçını başını yolup kocamdan uzak dur diye rezillik çıkarmaktır,gurursuzluk ne olur onu sevme beni sev diye kendini yerden yere atmaktır.Seni istemiyorum dediğini duya duya göre göre etme eyleme diye günlerce aylarca aramak ağlamak zırlamak peşinde koşmaktır.Sizin olayınızda gurursuzluğa dair tek bir şey yok bence önce bunu görün.Birincisi karşınızda yıllarınızı geçirdiğiniz bir adam var,ikincisi ikinizin ortak bir çocuğu var bu yüzden bir ailenin Anne vasfı taşıyan bireyisiniz.Üstelik peşinizde koşup arayıp duranda zaten eşiniz.Mantıklı her kadın gibi peki dinliyorum demiş olmanız sizi asla küçük düşürmez.Hatta siz bu düzgün davranışınızla karşınızdfaki insanı küçük düşürürsünüz.Büyüklük dediğimiz böyle bişey.Üstüne üstlük eşiniz aylarca haber göndermesine rağmen konuşma günü gelip çattığında salak salak konuşmuş,sanki aylarca haber gönderen dön diyen o değilmiş gibi en büyük yanardönerlik örneğini göstermiş.Bu durumda siz bu karakterde bi adamın karşında ne yaparsanız yapın zaten alçalamazsınız çünkü kendisi ''en dip'' dediğimiz yeri bütün karaktersizliğiyle doldurmuş size yer kalmamış.Bana kalırsa alnınız açık başınız dik,ama ne yazıkki farkında değilsiniz.İnsanın içinde bulunduğu psikolojik durum gerçekleri görmesine engel olur,sizinki tam olarak böyle bişey.Karşısında aptal durumuna düşeceğiniz kişi anca sizden daha düzgün daha akıllı biridir.Ve sizin karşınızda sizin gibi düzgün mantıklı bi insan YOK. Terazi tartmaz derecesinde bi eşiniz varmış resmen.Sizin ayıbınız bunun neresinde??? Yoooook ölsem yüzüne bakmam diye kendinizi yerden yere atsanız harika olucaktınızda,tamam konuş dinliyorum diyince yerle bir mi oldunuz sanıyorsunuz.Yapmayın lütfen.Gerçekten kendinize çok haksızlık ediyosunuz bunu görmeniz şart.

Ben mi anlamadım acaba siz bir şey dememişsiniz ki? Dediniz mi yoksa. Sadece dinlemek için şans vermişssiniz.

Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin

O egosunu alıp defolup gidecek,sen dizlerimin üzerinde yaşamaktanda ayakta ölmek daha iyidir deyip,dimdik yoluna devam edeceksin.Hiç kimse senden değerli değil,bunu düşünerek gücünü toplayacaksın ve yok gurursuzum,yok şöyleyim böyleyim diye kendine hakaret etmekten vazgeçeceksin.Unutma kendini sevmeyen ne mutlu olabilir,ne kimseyi sevebilir.Şimdi o kötü başlığı hemen değiştir,sen en gurursuz kadın değilsin,sadece umutsuzdun,şimdi bizimle konuştun,yolunu çizdin,güçlendin.GÜÇLÜYÜM YIKILMADIM GURURLUYUM olarak değiştirmelisin o başlığı.

Ben mi anlamadım acaba siz bir şey dememişsiniz ki? Dediniz mi yoksa. Sadece dinlemek için şans vermişssiniz.
O inkar ettikce ben sinirlendim.Anlatacak bi sey yok bi hataydi dedi.Tek diycegin bumu dedim yani hata yaptim demeyide nasil lutfedip dediyse artik.Tek kelimelik bi aciklama yapip adam evine donmek istiyor.Oysa o kadinla bir olup yapmadigi birakmadi.Tek aciklamasi ise hataymis.Hala beraberler saniyorum.
Kendime kiziyorum israr edip durdum anlat acikla diye bagirdim.agladim.Ben seni sevmekten baska sucum neydi dedim . Bana git birini bul umurumda degilsin dedi.Saka gibi hem konusmak istedi hem yaptigina bak. Bende ofkeyle kzpiyi kilitledim anlatana kadar cikmiycaksin dedim.Oda iyice kudurdu.
Benim hala onu sevdigimi uzuldugumu biliyor .Karsisinda oyle aciz bir duruma dustumki. Aglamaktan yuzum gozum birbirine karisti. Gogsumde bir agirlik nefes alamiyorum.
Keske ilk inkar ettiginde kestirip atsaydim israr etmeseydim .

Gerçekleri duyguğun için yüreğinde ağırlık,o pisliği hayatından çıkardığın gün hafifleyeceksin..
onları bol tazminat davalı günler beklesin..

Hiç öyle arkamdan dalga geçiyorlardır diye düşünme, muhtemelen eşinde sinirlendiği için öyle söylemiştir. Hakında hayırlısı olmuştur İnşallah, güzel günler yakında en zoru atlatmışsın.

X