Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin