KK ne nasıl katıldım =)))

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
sevgili KK
buraya asıl katılışım evlilik düşüncesiydi (yurtdışına olacaktı olsaydı) dedim kesin vardır bir bilene sorayım çeyiz hazırlayışım hızlansın dedim
geldiğim nokta :KK53:
her erkek yha piskopattır yha sapık yha da aldatan pislik hiçbir erkek normal değil gözüyle bakıyorum:KK52::KK52: artık
oysaki ben sadece fikir alıp çeyize hiç başlmadım nereden başlıyım diye soracaktım:87::89: ama şuan evlilikten korkar oldum bu ne kardeşim her evlilik problem problem ne kadar seversen sev PROBLEM sevgi herşeyi çözmüyor saygı yetmiyor....
evli değilim ama eşi ve ailesi en çok msj yazdığım yer:KK19:
galiba biraz fazla daldım evlilikten korkuyorum yha resmen ne çıkarsa bahtıma artık:KK1:

not:konu yeri neresi bilemedim doğru yere açmışımdır inş:KK66:

Gebeligi arastirken kk ile tanistim. Onceleri sayfa ilerletmesini bile bilmiyordum, her konuda bir sayfa varmis gibi okuyordum, ama uye olup kullanmaya baslayinca , her konuda ilk danistigim yer burasi oldu. Burdaki bayanlarin destegi ile bir cok seyi ogrendim.

bende diyet sayfalarına bakarken keşfettim bu süper platformu :KK56: ama tüm dertlerimi yazdığım,akıl danıştığım her konuyu buraya yazıyorum iyiki varsın kk En Büyük KK

ilk bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiştim,
inanılmaz bunalım üzüntü yıkıntı ne varsa yaşıyordum
öyle bir dönemde internette bu konuda araştırma yapanken burdaki paylaşımları gördüm
bir girdim bir daha da çıkamadım :)))

X