• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kzlar...

titanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
253
5
96
48
Mardin
ben konuşmamı ortaya yapcam anlayan anlar burası çok güzel bir site.yıllardır takip ederiz.sabah uyanınca ilk iş nerdeyse buraya ugramak oldu.burası bir aile kocaman,bazen bazı topiklerde yazılarımız oluyo biri yanlış anlıyor,alıyor sazı eline,digerleri de peşinden gidyor.biribir soru soruyor,bize saçma bile gelse demek ki onun bilmedigi bişey,gene dalga geçiliyor,kızlar lütfen sakın ama sakın kk olarak insanların üstüne gitmeden,onlara anlayışla ceveplar verelim yada vermeyelim.rencide etmek çok kötü.herkese teşekkürler..opuyorumnanaktan.

icon2.gif
kimlerle yaşıyoruz off off....
Mesaj Linki

herkesin bir ruh hali vardır bize yada istediğimiz şekle benzemiyor olsada bu böyledir!kimseyi yaptıklarından dolayı yargılayamaz yada yargılamak sınırını aşamayız herkes bir bireydir toplumun kabul ettiği kurallar dahilinde yaşamak herkesin hakkıdır ama bunu böyle görmeyip hep ibreyi kendilerine de çevirenler var maalesef ...herkesi olduğu gibi kabul etmek,yargılamaktan vazgeçmek,yaptıklarının aslında ona uygun olduğunu kendini özgüven verdiğini, rahat hissettiğini anlamak ve en önemlisi bu onun seçimi diyebilmek önemlidir herzaman ..ki bunu başaran insandır aslında...
toplumumuzda hemen bir önyargı hemen bir alt etme düşüncesi süregeliyor sürekli...bundan sıkılmış birisi olarak biraz karşımızdakini dinlemek ve onu anlamak isteyen bir toplum olmalıyız her nerede olursak olalım ..sürekli tezatlık yaratıp ters tavırlar sergileyip yada illaki değişiklik yada ilgi çekicilik olsun diye hep başkalrının doğrusunu kabul edipte farklı olmak için sansasyonlar yaratanlarda vardır...
of bazen daralıyorum işte bazı insanlardan hayatın heryerinde neden bunlar olmakz orunda neden bu seviyeyi belirleyip neden bu hedefi seçerler anlamam ki...
ne kazanıyorlar çok merak ediyorum...
okuduğum bir yazıdan aklıma gelen paylaşmak istediğim bir düşünce oluşuverdi aklımda aniden paylaşmak istedim sizinle...

bende bunları yazmıştım bi zaman önce galiba gittiği yer aynı demi?

sizce bu dediğiniz davranışları sergileyen insanlar
burada yazdıklarınızı dikkate alır mı
kalp kırmaya meyiili insanları etiketlemeye alışmış insanlar her yerde aynıdır
lütfen yapmaylım etmeyelim desenizde işe yarayacağını hiç zannetmiyorum
karakter meselesi bu bence insanları değiştirmek çok zor

bende aynı şeyden rahatsızım
bazı arkadaşlar dertleşmek ,sorunlarını paylaşmak, çözüm yolu bulmak için konu açıyor
ama nedense bazı üyeler ısrarla bu arkadaşları aşağılama rencide etme yoluna gidiyor bunu anlayamıyorum
cloudy nin dediği gibi karakter meselesi tabi bunun önüne geçilemez ve yapılacak pek de birşey yok bu konuda:umursamaz:

Bu tarz insanları görmezden gelmek en güzeli

çünkü ben bir insana kafayı takıyorsam bu bana neden böyle yaptı diye

bu ona değer veriyorum demektir.

Ona hiç cevap vermezsem değer verilmediğini anlayacak

ve sataşmayı bırakacaktır.

Bu gerçek yaşamada da böyle

ve bu yöntem en güzeli arkadaşlar deneyin farkı göreceksiniz

benim gibi düşünen insanların,beni buda görmesine çok sevindim.çok sıkılmıştım çünkü,uzun zamandır bu kulupteyim asla kimseyle tartışmam.2 gün önce olmuştu.espiri yapmıştım oysa,aşagılık konuşmalara şahit oldum.neyse sizlerin varlıgı beni mutlu etti sagolun..

boşwer canımcım anlamak istemeyene anlatamazsın..onlardan çook

Back