• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK kadınları ve DUA zinciriyle buluşuyor.

melis16

Senin gonlun degişirse,dunya değişir. .
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
1.755
30
363
Kızlar bu mubarek aylarda ibadet etmemiz için birbirmize destek olalım.Hepimizin istekleri arzuları var ..Vede dertleri dua zincirinde buluşmak isteyen arkadaşlar lütfen buraya.Herkes okuyabildiği kadarıyla okuyup buraya yazsıni.CUMA günleri okuyan ismi yazılan herkesin adlarıyla bir dua hazırlıcaz herkes aynı gün içinde burdan o duayı okuyup bağışlamış olur..kaydirigubbakcemile5

OKUYACAĞNIZ DUA YASıNı ŞERıF (TÜRKÇESıDE)OLABıLıR,KENZÜL ARŞ OKUYANLAR DA BAĞIŞLASIN LÜTFEN.HERKES OKUYABıLDıĞıNı YAPSIN.AMA AMACIMIZ YASıNLE BAŞLAMAK..FIRSAT BULUP OKUYAMAYAN ÇALIŞAN ARKDŞLARIMIZ DA EN AZINDAN SALAVAT GETıRıP YAZABıLıRLER.DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DıLEĞıYLE CANLARIM.

Son düzenleme:
sevdiceğimle az önce msnde bunu konusuyorduk :asigim:
tövbe edicez bu akşam arınıcaz günahlarımızdan :asigim:
ve bunu alışkanlık haline getirip periyodik aralıklarla yapicaz :asigim:
KKda da böyle bir akım harika olur bence...

sevdiceğimle az önce msnde bunu konusuyorduk :asigim:
tövbe edicez bu akşam arınıcaz günahlarımızdan :asigim:
ve bunu alışkanlık haline getirip periyodik aralıklarla yapicaz :asigim:
KKda da böyle bir akım harika olur bence...

canım o halde burayı ihmal etmeyelim 41 okuyup bağışlayalım türkçeden okusanızda olur

sevgili melis sizlerle olmak benim için büyük bir mutluluk rabbim dualarımızı kabul etsin.iyiki varsınız iyiki varız :)

seni tanımakta öyle canm iyiki varsın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

böyle bir dua zinciri var zaten..acısıyla tatlısıyla bölümünde
her perşembe gecesi namaza kalkıyoruz dua listesinde ismi ve duası yazılı olanlara dua ediyoruz

DUAYI hazırlamak istersen buyur canım cuma günü sabah yazarsın olurmu?

böyle bir dua zinciri var zaten..acısıyla tatlısıyla bölümünde
her perşembe gecesi namaza kalkıyoruz dua listesinde ismi ve duası yazılı olanlara dua ediyoruz

:dance:Evet her perşembe gecesi kalkıyoruzz.Allahh izin ederse çarşama kandil akşamıda kalkıcazzz:dance:dualara bende katılıcamm

Allahım inşallah herkesin dualarını kabul eder....Rabbim adının ananın eli boş kalmazmışşşşşş.....bu arada sonunda buldum sizi kızlarrrrrrrr zemuszemus zemuszemus

Allahım inşallah hepimizin duaları kabul olurrrr.....Allahım adını sürekli söyleyen kullarının elini boş bırakmazmışşşşş.... bu arada sizi buldum sonunda kızlarrr zemuszemus zemuszemus

Allahım inşallah hepimizin duaları kabul olurrrr.....Allahım adını sürekli söyleyen kullarının elini boş bırakmazmışşşşş.... bu arada sizi buldum sonunda kızlarrr zemuszemus zemuszemus

h.g canm inşşlh dualarımız kabul olur

Back