Anket KK ile nasıl tanıştınız?

KK ile nasıl tanıştınız?

• Ankete Katılan
    108
bende erkekler neden kadinlari uzer aglatir diye bakiniyordum bi de hamilelikle ilgili
kk de bulu verdim kendimi ....
emme hemen uye olmadim cunku nasil uye oluncagini bulamadim; sonra buldum nasil olcagini bu defa da kayit olamiyordum sifremle nikimle:roflol:
ondan sonra birakamadim kaydirigubbakcemilehihoyyyt

bir şey araştırıyordum ama ne inanın şimdi hatırlamıyorum. kk çıktı karşıma. hemen girdim. baya da faydalı olmuştu. sonra diğer bölümleri falan inceledim ama uzun süre üye olmadan takip ettim çok hoşuma gitti. dayanamadım o zaman üye oldum sositososito

bi kek tarfifi bakıyodum sanırım ıspanaklı kekdi ilk çıkan seçenek kadınlar kulübü oldu girdim baktım tarife sora biraz gezdim dolaştım çok sıcak buldum ve üye oldum iyikide olmuşum seviyom sizleri ya :1hug: 2 sene olmuş vay be :1rolleyes:

Bir gün bir şey ararken baktım ne güzel siteymiş yaa dedim. :126:

Uzun süre takip ettim.

Ama üyeliğim 1 - 1,5 yıl sonra oldu

Son düzenleme:
bişey araştırıyorudum.google sayesınde cvbını burda buldum. sonra takıp ettım baya guzle bı yer uye oldum.ç bende çevremde almadığım bır çok sorunun cvbını burda buluyorumö. hemen cvp verıyor arkadaşlar sağolsun. bu çok guzel bişey

Google'da her arattığım şey de muhakkak bir kadınlar kulübü sonucu çıkıyordu. O şekilde karşılaştım. :1:

Back