Anket KK ile nasıl tanıştınız?

KK ile nasıl tanıştınız?

• Ankete Katılan
    108
kız git şiş de yat adamın kafasını attırma. tutturdu yatcam da yatcam:mymeka:dur hemen söuliim öle yatmirmirmirmirben de güzellik merakım sayesinde bulduydum burayı sorasını hatırlamıyom.hastalık yaptı sanırsam.ama benim kocam da kızcak valla ben de şişiyim bari hadi iyi geceler canımmirmirmirmirmirmirmirmirŞeniz

arardığım bir çok konu hep kk sayfaları ile karşıma çıktı ve hep tatmin edici cevaplar buldum.
erkek olmaması da benim için teşvik edici bir sebep olmuş olacak ki dayanamayıp üye oldum sonunda..

arkadaşım üye olmuş çok met etti.................
beni arkadaşım gözek üye yaptı ve çok memnunum............
bana uğur getirdi kk inanıyorum...........
zor günlerimde bana destek oldu diyebilirim.........

TEŞEKKÜR EDERİM KK

Yeğenim sayesinde..........bi aralar burda çok güzel konular açıyodu....anne10 nickli bi üye.....bu aralar giremiyo maalesefki....ama yakında buluşucaz inş......

arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve evde sürekli yalnız eşi hep şehir dışına işe gidiyor.o bu zor günlerini kk ile aştığını söyledi.bende ikizlerim doğunca bunalımdaydım resmen yalnız büyütüyorum.hemen aklıma geldi ve üye oldum.burda terapi bedava valla yerimseniben
çok mutluyuz biz burda yaşasın kk:lepi: :enbuyukkk:

bende nette aşılama ile ilgili araştırma yaparken denk geldim kk ya..
Sonra dedim bi bakim neler var diye.Birkaç gün yazılanları okudum
dedim ya ben niye üye olmuyorum demi ama
atıverdim kendimi kk ya o gün bu gündür çıkamaz oldum siteden:roflol::roflol:

bende int birşeyler ararken çıktı baktım güzel şeyler var bende üye oldum iyikide olmuşum dertlerini sevincini paylaşabilaceğim arkadaşlarım oldu gerçi pek daha tanıyan da yokbeni ama olsun herşey zamanla değilmi:1hug::lepi:

bende googleda türlü türlü aramalar yaparken ansızın bu sayfayı keşfettim bir kaç hafta ziyaretçi olarak takıldım baktım ki öyle olmuyor.. bende üye oldum!!:enbuyukkk:a.s.

şubat ayında diyet üzerine araştırmalar yaparken yok o formül yok formül ne yazsam kk yorumları çıktı karşıma dedim bende üye olayım en azından sormak istediğim olursa sorarım üye oldum sordum,
hatta öle kaptırdım ki sabah 9 dana kşam 18 e kadar pc başındayım kkdayım,
ders çalışmam gerek mesela şimdia ma başından kalkıp ders çalışamıyorum,
ne yaptın bana kk:)
ama pişman değilim çok tatlı arkadaşlarım var burdan...

Son düzenleme:
bende nette örgü modellerimi yoksa yemek tarifimi (en çok aradığım şeylerdir de) araken çıktı karşıma
iyi ki de çıkmış...

bir iki gün takip ettim ve o zaman bu zaman buradayım..sanırım pekte kolay kopamam..çook kötü bağımlılık yaptı..şu an misafirlerimi geçirdim..sabah erken kalkmam lazım ama uğramadan edemedim..bi bakayım kk da ne olmuş ne bitmiş....:))

iyiki varsın KK........

bu siteyi bana arkadaşım tavsiye etti, iyi ki de etmisş. Burda yeni arkadaşlarla tanişmak onlarla bazı fikirleri paylaşmak çok hoşuma gidiyor. İyi ki varsın KK :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…