Anket KK ile nasıl tanıştınız?

KK ile nasıl tanıştınız?

• Ankete Katılan
    108

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
bu soru illa ki sorulmuştur ama ben bulamadım ama varsa konum silinebilir, sorun değil

"deli, sorun olsa da yakalayınca siliyorlar" :)))

kızlar, ben ne zaman googledan bişi arasam sonuçlarda kadınlar kulübü açılıyordu, üye olmadan yazıları okuyabildim mi hatırlayamadım şimdi ama en sonunda 24 25 temmuzmuydu neydi (üyelik tarihime şimdi bakamam:) ) dedim ya ben niye üye olmuyorum kulübe...oldum mutluyum, bağımlıyım hatta, gündelik işlerimi de bazen aksatıyorum burda takılırken, aynen şu anda olduğu gibi...

peki siz nasıl tanıştınız KK ile...

bende tesadüf eseri bişeylere bakarken googlede gördüm...hatta iyi hatırlıyorum diyet konularıydı..sonraki günlerde baktım bikaç kez hoşuma gitti sıcacık bir site dedim ve karar verdim...üye oldum ..çokta memnunum....bağımlısı oldum diyebilirim...sositososito

cnm arkadasımla msn de konuşuyorduk bir ara konuşmamız kesildi neler yapıyorsun nette diye sordum bana kadınlar kulübünden bahsetti temmuz annesi kendisi bende siteye girdim epeyi yararlı olduğunu düşündüm ve üye oldum.

sağol canım, bak farklı bir paylaşım çıktı işte

YAĞMURLU Bİ GÜNDÜ, EVDE ÖYLECE OTURUP CAMDAN SOKAĞI SEYREDİYODUM, ŞIP ŞIP SESLER GELİYODU AYENKLE KULAKLARIMA UZAK HAYELLERE DALIYODUM SONRA ANİDEN İÇİM TARİFSİZ BİR DUYGUYLA DOLDU '' EVET YAPTIRICAKTIM'' DEDİM KENDİ KENDİME LAZER EPİLASYON TEK ÇÖZÜMDÜ FARKINDAYDIM VE LAKİN ÖNCE ARAŞTIRMAM LAZIM DI VE Bİ HAŞİMLE KENDİMİ PC NİN BAŞINA ATTIM BENDE ANLAMADIM NE OLDUĞUNU fisfisfisfisfisfis NETTE ARAŞTIMA YAPARKEN RASTALADIM ''''KK''''YA SAATLERCE GÖZÜMÜ ALAMADIM YAZILARDAN KİTLENMİŞDİM ADETA HER SAYFADA BAŞKA Bİ HAYAT VARDI BANA AÇILAN VE BİLİYODUM ARTIK BU SİTEDEN ÇIKIŞ YOK ..... VE İŞTE NE OLDUYSA O YAMURLU AKŞAM ÜSTÜNDE OLDU .... :asigim::asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
bende yeni sac düzlesdirici ariyordum bi google den bakim dedim sonra bu siteye rastladim yazilar cok ilginc geldi o günden beri hergün girerim:enbuyukkk:

bende güzellik bakımla ilgili konulara googledan bakarken sayfayı gördüm ve çok ilgimi çekti hemen üye oldum iyi ki üye olmuşum burada güzel paylaşımlar dostluklar yaşıyorum ve kadınlar kulubümü çok ama çok seviyorum

sevgilerrrrrrrr

googleda bi konu araken üye oldum buraya

ilk üyeliğim mail adresim yüzünden iptal oldu ne zamandırda bu üyelikle burdayım

"Batıklardan da bacaklarımdan da nefret ediyorum" yazdım Google'a.

Onda sonra hiçbir şey benim için eskisi gibi olmadı... :))

bu gerçekten iyiymiş..:)

hemen bacaklardaki batok sorununa değineyim. bacaklarda batık sorunu bende de vardı, bi güzellik uzmanı bana ilk önce sirle aldır dedi. zaten batıkların alınmadığı için onlar kalmış olacak dedi. sonra hepsinin uzamasını bekle ve banyodan önce yavaşca topuktaşıyla bacaklarını özellikle batık olan yerleri ov dedi. topuk taşı hemen deriyi kaldırıyor ve batık dışarı çıkıyor...sonra da hepsini al dedi. ama hepsini aynı yöne almak gerekiyormuş buna çok dikkat etmek gerek, yoksa batıklar yine kendini belli eder..jileti bir o yana bir bu yana sürme dedi. ondan sonra tekrar uzamasını bekleyip artık hep sirle aldır dedi. ben denedim, sanki batıklarda bir azalma oldu....sonrasını bilemem

kızlar, ben şimdi yatmaya gidiyorum...daha silinmediğine göre tekrar bir konu değil bu...hadi şu çok sevdiğimiz ve bu saatlere kadar takip ettiğimiz siteyle nasıl tanıştığınızı bir anlatın bakalım...daha çok az kişi yazmış

google dan arama yaparken rastladım. kaydirigubbakcemile4
siteyi biraz kurcaladım, olmayan şey yok.
1 ay kadar üye olmadan takip ettim.
sonrasında fena takıldım.hihoyyyt

kızlar, ben şimdi yatmaya gidiyorum...daha silinmediğine göre tekrar bir konu değil bu...hadi şu çok sevdiğimiz ve bu saatlere kadar takip ettiğimiz siteyle nasıl tanıştığınızı bir anlatın bakalım...daha çok az kişi yazmış

anlatalım da sen yatcan mı hemen yoksa boşuna yazmıyak şimdi:mymeka:

google sağolsun :sm_cool:

ne aradığımı hatırlamıyorum ama birşey araştırıyordum karşıma çıktı
sonra başka birşe araştırıyordum yine çıktı
yine....
yine..
yinekafamçokkarıştı
ve artık üye olmak kaçınılmazdıkaydirigubbakcemile5

anlatalım da sen yatcan mı hemen yoksa boşuna yazmıyak şimdi:mymeka:

uyumaya gittim, geri geldim......insan dayanamıyor yahu..yeni msj var mı, konuma yorum yapılmış mı? açılan konular nasıl sonuçlandı gibi...şimdi geri gitcem yatmaya...yoksa kocam şüphelenecek benden hahahahahhahaha:)))))))))))))))

Back