KK Hukukcu Platformu

kızlaaaar bende hukuk ıstıyorum bu sene ıns gırıcem :) zormu arkadaslar

canim bnde sordum zor geliyomu onlara diye, kimse cvp vermedi :/
Bence guzel çalisirsan basarirsin, ben az çalistigimdan dolayi bana zor gelebilir... ama çok guzel yani pisman olmazsin umarim, çunku derslerin hepsi sdece ama sdece hukuk dersleri, baska bi ders yok, yani çok yogun !!

Selam kizlar Ben de 2. sinifta okuyan son derece basarisiz bir hukuk ogrencisiyim..:18:

Ilk zaman zorlanmistim baya dogrusu ama suan söktüm galiba bu isi Hukuku sevmeli zaten insan sevmessen yapamassin zor gelir bizden birakan cok oldu mesela bana göre degilmis deyipte ama ben memnunum dogrusu

Canim bende çözmek istiyoruuuummmm..... :)
benim 1inci senem oldugu içinde olabilir, universiteye geldim pat diye, hiç biseye yardim etmiyolar, herseyi kendimiz bulup etmemiz lazim, hiç bilgilendirmiyolar, neyseki alistim.... ama simdi kendimi derslere çok vermem gerekiyo...çok çalismam gerek çoooook (aklima reklami geldi )
Sizin dersler nasil canim? en çok hangi ders agirliki ? ödevler nasil oluyo ? :44:

bizde "cas pratique" dedigimiz ödevler var (vede dissertation 'lar) : mesela bir durum anlatiyo Bayan X esinden bosanmak istiyor, ve size geliyo, ama bosanmadan once, sorunlarini anlatiyo, esi çok degismis, acaba bosanmayi dusunmeden once, uzaklastirma gibi bi durum olabilir mi, ne gibi tavsiyede bulunabilirsiniz, ? bizde bu sorunu çozmemiz gerekiyo : yasalarla filan...
ama ben seviyorum yavas yavas hissediyorumm.. hukuk çok guzel hayatimizda her seyden isimize yariyo diye dusunuyorum :))))

hukuk okumuyorum ama bölümümde zorunlu bir sürü hukuk dersi var, sıkıştığımda sizden yardım almaya gelebilir miyim bi de bölümümüz hukuk değil diye kolay tutarlar sanmıştım, hukukçularla ortak alıyoruz dersi, açıkçası beni biraz aşıyor başka da birsürü dersim olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…