• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK hayatimizdan ne istiyoruz soyleyin

Hestia1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
52
12
88
34
Insan olarak surekli birseylerden yetinemeyen istedigimiz seyler olsa bile baska baska seyler isteyen ya da bir turlu elde edemedigimiz ya da bir turlu kurtulamadigimiz olgular vardir hayatta. Mesela ben; yapayalniz kalip bu sekilde yasamak istiyorum kucucuk evim olsun bir tek ben olayim yalnizligi cunku cok seviyorum. Belki de birgun yaparim bunu.Sizin istekleriniz neler?

Eşimin işinin daha güzel şartlarda olmasını istiyorum maaşının iyi olmasını çünkü 2. Çocuk için. Eşim ve çocuklarımla Türkiye turu yapmak istiyoruz memleketimin her yerini gezmek ailemle yeni insanlar tanımak istiyorum çünkü dünyayı sadece çevrenizden ibaret sanıyoruz başka insanların nasıl yaşadığını neler yaptığını çok merak ediyorum gerçekten. İnşaAllah Rabbim nasip eder...

çocuklarımın aklı başında sorumluluk sahibi.insanlari özellikle kadınları incitmekten çekinen ama prensip sahibi kendilerini gerektiğinde koruyabilecek,
herzaman birbirine destek olan kinden nefretten uzak bireyler olduğunu görmek istiyorum.
verecekleri her kararda her zaman yaninda olduklarimi bilmelerini mutlu olmalarini istiyorum..
eşimle aramizdaki sevginin aşkın saygının ömür boyu daim olmasını bayramlarda torun yolu bekleyen ton ton ihtiyarlar gibi olmayip birbirimize yetebilmeyi istiyorum.
herşeyden önce tabiki sağlık ve huzur istiyorum.
Rabbimden bizi kendinden gayrı kimseye muhtaç etmemesini diliyorum..
çok mu şey istiyorum??:110:

Back
X