KK HATUNLARI BİR GÖZ ATIN KİM HAKLI

Profiline yazmak yerine özelden sormalıydınız siz misiniz diye ? Belki o an açıklamak istemediği birşey bile olabilir.
Misal, tanınmamak için foto koydu herhangi biri, ne yapacak itiraf mı edecek orada size.

Aldığınız cevapları bilmiyorum fakat başta hata yapmışsınız siz. Rahatsız etmişsiniz birşekilde.

Keşke silmeseydi diyecektim de nerden bilsin şikayet edileceğini ?

Ben sizi de kotu niyetli bulmadım. Yanlış anlaşılmış

Bu sen misin diye sorduğunda evet benim diye cevap aldığında susmalıydın. Belli bir samimiyet çerçevesinde olmadan felanca yerdeki fotona benzemiyor falan gibi imalarında bulunursan, yalancı yerine koyduğunu sanması normal. O yüzden haksızsın...
devamıda yanlıs anlasıldım galiba olabilir benimde var farklı fotolarım merak amaclı sordum sadece

Ay durduk yere gerginlik cikmis ya ne gerek var
Konu sahibinin de okynin de kotu niyetle birsey dedigini dusunmedim nedense

Profiline yazmak yerine özelden sormalıydınız siz misiniz diye ? Belki o an açıklamak istemediği birşey bile olabilir.
Misal, tanınmamak için foto koydu herhangi biri, ne yapacak itiraf mı edecek orada size.

Aldığınız cevapları bilmiyorum fakat başta hata yapmışsınız siz. Rahatsız etmişsiniz birşekilde.

Keşke silmeseydi diyecektim de nerden bilsin şikayet edileceğini ?
konuyu acarken ne anlatıysam size onlar yasandı işte oldugum için herseyi inceleyemiyrum esski fotolarını bilmiyorum yanlıs anlasıldım galiba dedim ama bu kadar yüklenilmez insana yanlıs anlasıldım diyorsa

Oky ile hiç samimiyetim yoktur, onu haklı bulmam editörlüğü ile de alakalı değildir.
Fotoğraf onun ya da değil.
Kime ne?
Sadece insanlar neden bu kadar kurcalanır onu anlamam.
sürekli forumda takıldıgım için insan merak ediyor acaba kiminle konusuyorum die

devamıda yanlıs anlasıldım galiba olabilir benimde var farklı fotolarım merak amaclı sordum sadece

e niye konu açıyorsun tamam sen haklısın oky yalancı desek ne değişecek bu sana ne kazandıracak? hem suçlu hem güçlü durumundasın sanki.

özel mesaj denilen bir olay var.iyi bende profilimi didikleyip alınan kişiye kızdım hemen bir konu açayım.

bunun tam tersi ikimizinde ortak arkadaşımıza mesaj attım o kişi bizi yanlış anlamış olay onunla ilgili değil yazdım.

düzgün cvplar vermiyorsun soruyla baslayıp iltifata hazırlanıyordumki takk yalan mı söylüyorum diyorsun,
yanlıs anlasıldım galiba benimde farklı fotolarım var diyorum ama devam ediyorsun bu tarz seylere alttan alıyorum sen üstüme geliyorsun ,canın sıkkın olabilir , beni sevmiyo olabilirsin skibarca söylemen gerek yazma die
devamlı geldin yazdın yazma artık dedim yine yazdın yetmedi konu açtın.

X