Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Kk drar torbas

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
arkadaşlar merhaba kendimi bildim bileli çok sık idrara çıkıyorum özellikle yolculuk yapmaktan çok korkuyorum mutlaka gideceğim yerde sık benzin istasyonu veya wc olan yerler varmı diye araştırıyorum sanırım idrar torbam çok küçük hemen doluyor ve eğer tutarsamda çok problem oluyor zaten tutma gibi şansımda yok aşırı rahatsız ediyor bazen ıkınarak idrar yaptığım bile oluyor acaba bi dra gitsem genişletirlermi idrar torbabı ve nasıl yapabilirler bunu.

idrar torbasının küçük oluşu çocukluğundan beri mi var sonradan mı oldu..sonradan olduysa ve idrar yaparken ağrı oluyosa önemli olanilir doktora görün..torbanın küçük olması diye bişey yoktur bence yara oabilir..

sanırım aynı sorun bende de var cnm..o kadar benziyoruz ki anlatamam ne yapıcaz bu durumu..((benim de mi idrar torbam küçük o zaman..

Bende çok sık tuvalete çıkıyorum ve benimki aniden geliyo hiç bi şekile tutamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda neler yapabiliceğim konusunda yardım istiyorum

Bende çok sık tuvalete çıkıyorum ve benimki aniden geliyo hiç bi şekile tutamıyorum bilgisi olan varsa bu konuda neler yapabiliceğim konusunda yardım istiyorum

bir haftadır bendede aynı sorun var zaten normalde cok sık tuvalete cıkıyordum ama 1haftadır tutamıyorum geldiği an tuvalete gitmek zorunda kalıyorum çok kötü bişey zor durumda kalıyorum :Saruboceq:inşallh geçer hemen

Ben senelerden böyleyim, sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor ve psikolojimi de tabi yinede Allah daha büyük dert vermesin diyorum, ama kararlıyım bu sorunu çözecem artık yardım ve desteklerini bekliyorum

arkadaşlar ben 5yıldır bu sorunu yasıyorum gıdıp gelıyorum wc ye ..dr ılk sene gıttıgımde hiç bişey cıkmadı hersey normal bana spasmex adında ılac verdı ama ben 1ay kullndım o ılacı düzeldim gerek yok dedım ınanın anında normale dönmüştüm ..daha sonrada hemzırmeydı oyle kaldı ..bu ılacı bana 6ay kullanılacak dedı daha sonra yıne baslarsa baska tedavı demiştı ..dr idrar torbanız görevini yerıne getırmıyo bosalttım sanıyosunuz ama tam bosaltmıyosunuz demıştı..ürolojı dr gıttıgınızde bu ilaç hakkında bılgı alın benım bıcok arkadasım bu ılacla duzeldı ben şimdi yenıden başlıyacm bu ilaca ama bu kez 6ay:)hepinize geçmiş olsun

ben de çok sık tuvalete gidiyorum...gerçi kendimi bildim bileli sık gidiyorum ama son 2 aydır çok sık gidiyorum ...sürekli idrar yapma hissi....yarın doktora gideceğim bakalım kan ve idrar tahlili yaptıracağım...

Merhaba kızlar benım kızkardeŞımde de aynı sorun var doktor ona farklı bır ılaÇ verdı daha yenı bakalım ne olacak ınŞallah dÜzelme olur

Küçük idrar torbasından değilde bu tür şikayetler mesanenin hassaslığındna kaynaklanıyormuş.Bu sorunlarla bende doktora gittim ve ilaç verdi.ılaç kullanımın faydası olmuştu ama ilaçı bırakalı 1 seneden fazla oluyor.Şikayetler yine arttı.

Şu saate kadar 5-6 kez wc gitmişimdir.Çalışanlar için acayip kötü bir durum.Her aradıklarında yerinde yok lavoboda denilmesi tuhaf geliyor insana (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…