yorumlarını begenmemek değilki sorun.insanlara iftira atılması.ve üslubsuzca konuşan bi iki bayan yüzünden yazdım cünkü cok üstüme gelinerek bana hakaret edildiğini düşünüyorum .ha sizi rahatsız ettiyse yorum yazmadan gecebilirsiniz öyle değilmi.benden özür dilemelerine ihtiyacım yok .sadece bu kadar üslubsuz konuşmak yerine kadınlar kulubunde düşman degilde destek olunması gerektigini hatırlarlar belki.Yahu madem kk hanımlarının yorumlarını beğenmiyosun üyeliğini iptal ettirir bir daha girmezsin neden böyle birşey yazıyosun anlamadım ki özür mü dilesinler senden ?
O bayanlara mesajda atabilirdin de neyse..Sizin anlattıklarınızı okuyarak yorum yapılıyo burda madem buraya konu açıyosunuz her türlü yorumada açık olmanız gerekir konunuzu bilmiyordum ama az önce okudum bence sizde konuyu açtığınız sıra aldatıldığınızdan şüphe ediyordunuz yoksa o kısmı anlatmazdınız bile , ben bile okuduğumda aldatıldığınızdan şüphe ettim.yorumlarını begenmemek değilki sorun.insanlara iftira atılması.ve üslubsuzca konuşan bi iki bayan yüzünden yazdım cünkü cok üstüme gelinerek bana hakaret edildiğini düşünüyorum .ha sizi rahatsız ettiyse yorum yazmadan gecebilirsiniz öyle değilmi.benden özür dilemelerine ihtiyacım yok .sadece bu kadar üslubsuz konuşmak yerine kadınlar kulubunde düşman degilde destek olunması gerektigini hatırlarlar belki.
kesinlikle içimde bastırdıgım bi duygu yok.size öyle gelmiş.sadece bana gurursuz muamelesi yapılmasına izin vermem cünkü benim destek beklediğim konu farklıydı.kimse kimsenin kişiliğine karşı saygısızlaşmamalı bu neresi olursa olsun sanal bi forum sitesi olsa dahi bu böyledirIyide burda kimse kimseyi tanimiyor ne yasadigini tam olarak bilmiyor insanlar konu acip anlatiyor ve uyelerde kendince yorumlarini yaziyor senin yazdiklarin sonucunda esinin aldattigini dusunen olmussa bu karsindakinin bakis acisiyla anlayisiyla alakalidir yani kimse kesin aldatildigini zaten idda edemez ama sunu belirtiyim tanimadigin uc bes insanin yorumu seni uzduyse ve etkilediyse icinde bastirdigin duygular var demektir bu kadar savunmaya gecmen bana saglikli gelmedi sen guveniyosan esine kimin ne dedigi bu kadar etkilemezdi seni icinde bastirmaya valistigin duygulari bi gozden gecir derim
yo süğheden öte arkadaşıyla yaşanan olayımızı ve arkadaşıyla görüşmesini neden istemddigimi anlatmak icin o detaya girdim.aldatıldıgmdan süphelensem actıgım konu daha farklı bi boyutta olurdu.tşk ederimO bayanlara mesajda atabilirdin de neyse..Sizin anlattıklarınızı okuyarak yorum yapılıyo burda madem buraya konu açıyosunuz her türlü yorumada açık olmanız gerekir konunuzu bilmiyordum ama az önce okudum bence sizde konuyu açtığınız sıra aldatıldığınızdan şüphe ediyordunuz yoksa o kısmı anlatmazdınız bile , ben bile okuduğumda şüphelendim.