• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK dan çıkış yapamıyorum

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
627
652
53
41
Konum kadınlar kulübü platformu
Gülünecek birşey ama şimdi bana dert
Şimdi profilimden giriş yaptım fakat çıkış yok !!!!
Yukarıda hani mektup zil sembolu varya aslında orda birde profil avatarı olur ,fakat bugün yok
Esir oldum rahatsız oldum durumdan

Fikriniz varmı hanımlar yoksa editörlere bildirim yapacağim

Bu benim de derdim olabilir çözüm yok ama 😂 not istemediğim için çıkış yapmıyorum........uygulama dışı mı giriyorsun arama motorundan uygulamada çıkış yap var önceden sık kullanmazken arama motoru ile giriş yaptigimda direk çıkıp arama kaydını siliyordum giriş yaparken şifre istiyor du kendiliğinden cıkmış oluyordum

Son düzenleme:
Konum kadınlar kulübü platformu
Gülünecek birşey ama şimdi bana dert
Şimdi profilimden giriş yaptım fakat çıkış yok !!!!
Yukarıda hani mektup zil sembolu varya aslında orda birde profil avatarı olur ,fakat bugün yok
Esir oldum rahatsız oldum durumdan

Fikriniz varmı hanımlar yoksa editörlere bildirim yapacağim

Canım artık yeni düzenleme ve güncelleme bile kk dan çıkış yapılması engelledi. Kaldırıldı çıkış butonu. Giriş var çıkış yok.

Merhaba,
siteye uygulamadan mı yoksa tarayıcdan mı giriş yaptınız? Uygulamadan giriyorsanız hata veriyor olabilir, tarayıcıdan girmelisiniz.

Çıkış butonu görünmüyorsa, sitenin açık olduğu sekmeyi kapatıp cihazınızın veri geçmişini silin, böylece siteden çıkış yapmış olursunuz.

Merhaba,
siteye uygulamadan mı yoksa tarayıcdan mı giriş yaptınız? Uygulamadan giriyorsanız hata veriyor olabilir, tarayıcıdan girmelisiniz.

Çıkış butonu görünmüyorsa, sitenin açık olduğu sekmeyi kapatıp cihazınızın veri geçmişini silin, böylece siteden çıkış yapmış olursunuz.
Google dan giriş yaparım
Teşekkür ederim ,bir deneyim

Rica ederim, sorun siteden de olmayabilir kullandığınız cihazda çok fazla uygulama sekmesi açıksa da cihaz kasmış olabilir.
Bazı üyelerde KK uygulaması kurmuş oradan giriş yapıyor ama uygulama sağlıklı çalışmıyor, bu sebeple direkt tarayıcıdan giriş yapılırsa daha iyi olur.

Merhaba,
Kusura bakmayın uzun süre girmedim.
Acaba sadece bende mi sorun var
Giriş yapıyorum ama geçmişi silmeden çıkış yok

Eklentiler

• Screenshot_20230617-143450.png
    Screenshot_20230617-143450.png
    161,7 KB · Görüntüleme: 39
Ekran görüntüsü

Eklentiler

• Screenshot_20230617-143839.png
    Screenshot_20230617-143839.png