• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk daki18 yaş alti konuklarimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

missingandmygirl

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
1.328
1.609
333
Hatay
Seninkide dertmi diyeceksiniz ama belki ben artık kkdan ve bbv den sirf bu ergen patlamasi yüzünden eski zevki almamaya basladim bayanlar.. su an ilk sayfadaki konularin neredeyse yarısı ergenlere ait.. ve konulara bakıyorum gercekten o kadar eften puften dertlerki... genelde erkek arkadaş sorunlari.. tamam onlarin ki de dert ama canlarini sikan seyler cok basit seyler gercekten.. yada bizlerin yasi büyüdükçe hayatta çok daha ağır dert lerle karsilastikca bu konular bana aammmaaaan bu da dert mi dedirtiyor. .
Bu konularin coklugu yüzünden belkide çok daha acil ve önemli konular altlarda kaliyor ve cevaplanmiyor. .
Ben söyle düşündüm acaba bu ergen kardeşlerimize '' genc bdv" alt forum sayfasimi acsa kk ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu geçenlerde bende düşündüm .
Zira burada çok çeşitli konular açılıyor .
Genelde eşiyle , eşinin ailesiyle problem yaşayanlar ve haliyle daha ciddi sorunları olanlar ...

Bunu okuyan küçük kardeşlerimizin de etkilenmediğini düşünmek içten bile değil .

Katılmıyorum.
Çünkü onlar kendi aralarında dertleştiklerinde sorunlarına mantıklı cevaplar bulamayacaklar diye düşünüyorum.
Burada onlardan büyük ablaları ya da anneleri yaşlarındakiler daha objektif bakıp öyle yorum yapıyor.
Ben de bu genç arkadaşlarımızın sorunlarına "amaan bu da dert mi" diyenlere kızıyorum.
Onların yaşında zaten dert erkek arkadaş, dersler, okul arkadaşları vs. olsun.. Daha büyük dertleri olmasın...

aynen aynı fikirdeyim. ayrıca önceden olduğu gibi yine alt başlıklar olsa çok iyi olur. böyle çok karışık. eşi ve eşinin ailesi, arkadaş ilişkileri, sevgiliyle ilişkiler vb. şeklinde alt başlıklar geri gelmeli. ben düzen konusunda biraz takıntılıyımdır. karışıklığa dayanamıyorum. ergenlerin konuları ile ilgili olarak da aynı fikirdeyim, 18 yaş ve altı için ayrı bölüm olursa çok daha iyi olur. onları dışlamak anlamında demiyorum ama yanlış anlaşılmasın.

aynen canım bende sana katılıyorum
eskiden bdvyi daha sık takip ederdim şimdi sadece okuyup geçiyorum yorum yazma ihtiyacı bile duymuyorum
hatta bazılarının devamını hiç okumuyorum bile
hele hele şu erkek üyelerin gelipte saçma sapan konu açmaları da artık çok baydı

Son düzenleme:
katılmıyorum. Herkes o dönemleri atlatıyor.Herkes o yaşlarda gerekli gereksiz herşeyi kendisine sorun ediyor. Bizim burda yapacağımız şey onlara yön göstermek,doğruları anlatmak..
E kız ailesinden çekiniyor,arkadaş ortamında doğru yanıtları bulamıyor ne yapsın ? Burda o kadar üye var hepsi kendince öğüt veriyor ki onlar doğruyu öğrensin diye.
Kimse konuyu zorla okutmuyor kimseye. Sizin derdiniz size göre büyük ama sizde bi zamanlar aynı yaşlarda oldunuz. Belki dertleriniz daha farklıydı ama siz 18 yaşındayken ekmeğin fiyatı bile aynı değildi.Ortada bir jenarasyon farkı var. Okursunuz okumazsınız size kalmış bir durum. Tabiki yardımcı olmakta..
Site o yaş grubunu üyelikte kabul ettiyse yazmakta hakları. Konuk demeniz içinde ev sahibi olmanız gerekli..
Bence bir abla olarak onlara yardımcı olmak çok önemli ki.Hatalara düşmesinler..

Son düzenleme:
Kimse o yaşlarda dünyayı kurtarma planı yapmıyordu.Yorum yazmayın,bakın geçin.Konu açacak kadar tahammülsüzleşmenin anlamı ne?

eskiden evli olanlarin esleri ve aileleriyle ilgili dertlerini yazalari icin ayri bir alt baslik vardi simdi kaldirilmis hepsi burada birlesiyor..
sahsen beni rahatsiz etmiyor bu cokluk.. onlarin da o anki dertleri o. Rabbim dha buyuk dertler vermesin..
sizce bu baslik da bos ve oyalayici olmamis mi ?
bu arada bdv neymis kk gibi biyerse oraya da el atayim eksik kalmis :D

Son düzenleme:
Katılmıyorum, cinsiyeti kadın olan herkes buraya üye olup konu açma hakkına sahip kimseye kalmadı bunu yargılamak. Burada kendilerinden daha çok görmüş, geçirmiş insan var ve daha etraflıca düşünüp yorumlayabiliyorlar. Kimi terbiyeli cevap veriyor kimi arsızlaşıp banı yiyor. Eskisi gibi başlık altında olsaydı daha iyiydi ama kimsenin üye olup konu açma hakkına karışamazsınız. Konu açacak kadar niye dert edindiniz bunu onu anlamadım ben.

Seninkide dertmi diyeceksiniz ama belki ben artık kkdan ve bbv den sirf bu ergen patlamasi yüzünden eski zevki almamaya basladim bayanlar.. su an ilk sayfadaki konularin neredeyse yarısı ergenlere ait.. ve konulara bakıyorum gercekten o kadar eften puften dertlerki... genelde erkek arkadaş sorunlari.. tamam onlarin ki de dert ama canlarini sikan seyler cok basit seyler gercekten.. yada bizlerin yasi büyüdükçe hayatta çok daha ağır dert lerle karsilastikca bu konular bana aammmaaaan bu da dert mi dedirtiyor. .
Bu konularin coklugu yüzünden belkide çok daha acil ve önemli konular altlarda kaliyor ve cevaplanmiyor. .
Ben söyle düşündüm acaba bu ergen kardeşlerimize '' genc bdv" alt forum sayfasimi acsa kk ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet aynn katilyorum burası kadinlar kulupu burası ergenler kulupu degil ki:1:
Bende 1. Hafta önce 15 yaşındaki bir kızın konu açması oldu ;
Ve konusu suydu özet geccm ..
Benim bir telim var (es4AMA ARKADASIMDA (es5)var iyi kamera çekiyor annemi ikna etmm icin ne yapabilirimmm
Bizde kk olarak kim es4 u varki es5 istyrsn para kolay kolay kazanilmaz derken
Oyle laflar söyledi ki ergen lafları bana tacı dedi sihirli annmdeki alahim telin içine girecktim resmen o kizi boğmak icin
Herkese laflar saydirdi ve igrencti konunun kapanmasıyla son buldu bu durum hih bir konu daha açılmıştı ...
Bnm boyum 1.65 ve 50 kiloyum ve 15 ysndym yazın mayo giyinecem ....
Ámá cok yemek yiyorum sonra ne yediysem çıkarıyorum .....
Bence onlara farkli yerde bisi açılmalı .....:ssz:

Eee misal ben 16 yaşındayım diyelim bi'topikte yine kendi yaşıtlarımla fikir alışverişinde bulunacaksam ne anlamı kaldı siteye yazmamın?

Ayrıca "ergen konuları mı, amaan ne kadar eften püften" derken siz, ben de çoğu zaman evli arkadaşların konularına amaaan derken buluyorum kendimi.

Yani herkesin derdi kendine büyük, o yaşlarda başka ne derdi olmasını bekliyosunuz ki...

Negüzel işte yazsınlar da biz büyükler olarak az buçuk tecrübelerimizle doğruyu göstermeye çalışalım.

Ewet aynn katilyorum burası kadinlar kulupu burası ergenler kulupu degil ki:1:
Bende 1. Hafta önce 15 yaşındaki bir kızın konu açması oldu ;
Ve konusu suydu özet geccm ..
Benim bir telim var (es4AMA ARKADASIMDA (es5)var iyi kamera çekiyor annemi ikna etmm icin ne yapabilirimmm
Bizde kk olarak kim es4 u varki es5 istyrsn para kolay kolay kazanilmaz derken
Oyle laflar söyledi ki ergen lafları bana tacı dedi sihirli annmdeki alahim telin içine girecktim resmen o kizi boğmak icin
Herkese laflar saydirdi ve igrencti konunun kapanmasıyla son buldu bu durum hih bir konu daha açılmıştı ...
Bnm boyum 1.65 ve 50 kiloyum ve 15 ysndym yazın mayo giyinecem ....
Ámá cok yemek yiyorum sonra ne yediysem çıkarıyorum .....
Bence onlara farkli yerde bisi açılmalı .....:ssz:

15 yaşındaki kızı boğmak isteyecek kadar sinirlenmektense kibleyip konudan çıksanız daha iyi değil mi?
Sitede bildiğim kadarıyla yaş sınırı yok misal benim 11 yaşındaki kız kardeşim de üye olup konu açabilir, bu yüzden bu konuyu gereksiz buldum şahsen.
Ben beğenmediğim konuları sayfalarca okumuyorum mesela ama önceki üyeliğimde o konuyu takip etmiştim 15 yaşındaki çocukla çocuk olan bi'sürü kadın gördüm burada.

Hanımlar,
konular ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır, siteyle ilgili bir öneriniz varsa Site için önerileriniz bölümüne konu açmalısınız.

Birde alt başlıklar geri gelmeli demişsiniz ama konu açmak isteyen üyelerin büyük çoğunluğu Bir Derdim Var ana sayfası daha çok okunuyor diye alt başlıklara yönelip konu açmıyorlardı, konu okumak isteyenlerde alt başlıklardaki konuları okumak yerine ana bölümdeki konuları okuyordu, böyle olunca da Eşi ve Eşinin Ailesi, Arkadaş Çevresi gibi alt başlıkların bir manası kalmadığından birleştirdik.

Gençlerde siteye üye olma, sıkıntısını dile getirme hakkına sahip, kendi yaşıtlarıyla zaten görüşüyorlardır, onlar büyüklerinin düşüncelerini öğrenmek istiyor, yol gösterelim diye bizlere fikir soruyorlar.

Hepimiz gençtik değil mi:34:

Not: Açtıkları konular BDV kurallarına uygun değilse, yazdıkları yorumlar site kurallarına uymuyorsa polemiğe girmek yerine kötü içerik bildirimi yaparsınız, sorun çözülür.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back