KK`da yaptiginiz yorumlarda ne kadar samimisiniz?

canım dediğime kanım ısınmıştır kaydirigubbakcemile5

bu canım cicim olayı bana da garip geliyodu gerçekten..
ama yazmayınca da sanki kızgın ya da ters konuşuyomuşsun gibi bi durum oluyo..
zaten sitede vakit geçire geçire kendine göre birilerini bulup ısınıyosun haliyle de samimi oluyosun...
ama verdiğim cevaplarda,yaptığım yorumlarda kesinlikle samimiyim..
burası sanal bi ortam olabilir ama biz gerçeğiz,duygular düşünceler gerçek...

yazmak için yazmıyorum ben eğer içimden gelirse yazarım.yardımcı olamayacağım yada fikir yürütmek istemediğim konuda asla ahkam kesmem ama bildiğim yada yorumumu katmak istediğim konuya mutlaka içtenlikle yazarım:lepi:

genelde içimden geldiği gibi yazıorum, ama bazen frenliorumda kendimi yalan yok:1ninca:

çileden çıktığım konular olmuo değil, ve tabi tüm hislerimi olduğu gibi yansıtamıorum böle durumlarda deriiiin bi nesef alıorum öle girişiorum klavyeye :hulya: kaydirigubbakcemile3

ılk aklımdan gecenlerı yazıyorum samımı olarak

iyi bir şeyde aklıma gelenleri hemen yazıyorum ama kötü bir şeyde öyle her gönlümden geçeni yazıya dökmüyorum...yoksa müge topiğinde ne küfür edilecek şeyler oluyor ve insan hemen arkadaşlarına yazmak istiyor....

bodozlama dalıyorum Allah ne verdiyse.

¤ decemBer ¤;10817235 .!.:
bodozlama dalıyorum Allah ne verdiyse.

kaydirigubbakcemile3
süper bir yorum.
opuyorumnanaktanben çoğu kişinin profilini okuyorum eğer profiline yalan yanlış yazmışsa o onun sorunu.ben kişileri buna göre değerlendiriyorum ha profil derken birde eski mesajlarına göz atıyorum.
zaten çoğu belli oluyor kişilik açısından.CADIARZU
bazılarını bugün kocası dövüyor, yarın başka bi topikte kocacım çok iyi diyebiliyor.:sm_confused:nekadar samimi bulunurki böylesi. :enbuyukkk:

Gülse Birsel gibi olacak ama:
''Gayet ciddiyim''
Her birinde.
:roflol:

bende böyle düşünüyorum tanımadığım insana canım cicim demek bana göre değil ama
yanlış anlaşılıyor canım deyip bi yumuşatma katıyosun:kedi:

sevmediğim üyeye ilgimi çekmeyen konuya yorum yazmam es geçerim. sevdiğim yakın gördüğüm üyelerle kuzum canım cicim die isteyerek konuşuyorum samimiyim ama bazwen tahammülsüz oluyorum

suuu yakaladım seniiii :roflol::roflol::roflol: sen bize samimi davranıyon o zaman sana katılıyorum canımm :sm_cool:

suuu yakaladım seniiii :roflol::roflol::roflol: sen bize samimi davranıyon o zaman sana katılıyorum canımm :sm_cool:

:roflol::roflol: yakaladın kaçıommu len:roflol:
damlam tabiki samimi davranıyorumzemuszemus
:lepi::lepi:

:roflol::roflol: yakaladın kaçıommu len:roflol:
damlam tabiki samimi davranıyorumzemuszemus
:lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol: aman ne bilim öle yazmışım işte sanki kaçak iş yapıyon :roflol::roflol: oyy canım benim bende sevdiklerime canım vb. kelimeleri kullanıyorum valla a.s

Gerçek hayatta aşkım bebişim hayatım bilmem ne gibi bana göre vıcık kelimeleri, hemcinslerime kullanmadığım için burda da kullanmam..

Ama gerçek hayatta canım ,tatlım ve şekerim kelimelerini sevdiğim insanlara kullanırım, burda da sevdiğim üyelere çokca kullanıyorum..

Resmi olmam gereken üyelere de gayet resmiyimdir, resmiyeti de severim aslında yerine göre..

Yorumlara gelince,gerçekte neysem burda da oyum. Fikrim neyse söylerim_yazarım....Bizi bilen bilir..:)

Yanlış anlamaya meyilli üyeleri tanıdıysam onların konularına yorum yazmamaya çalışıyorum çünkü bazı üyeler duymak istediklerini duyamayınca karşısındakini ahkam kesmekle suçluyorlar, onları da kendi haline bırakıyorum artık..

o konuda fikrim varsa yazarımopuyorumnanaktan

gerçek hayatta nasılsam burdada öyleyim.
günlük hayatımda kullanmadığım sözcük ve hitapları burda da kullanmıyorum. konulara yorumlarımdaysa içimden gelen, gerçek duygu ve düşüncelerimi yazıyorum.

canım bebegim gibi kelimeler kullanıyorum normalde ama burda samimi oldugum insanlara kullanıyorum veya hakkımda iyi bi yorum yazmıs birine kullanırım sade bi sekilde tesekkur etmek bana gore degil

bu arada smilelerin önemi ve rolü çok büyük.. onlar buradaki ses tonumuz, mimiğimiz. duygu ve düşüncelerimi yansıtan smileleri mutlaka kullanıyorum, kendimizi doğru ifade etmemizde çok yardımcı oluyora.s

Ben gibiyim,oyun yok..Yalan yok..eyvahedigeldismile
Olmayan bir şeyi ifade etmem..Farklı bir imaja girmem..
Dışarda nasılsam öyleyim yani.bayanssulusmile
Biraz sarışın,biraz gıcık,biraz duygusal,biraz merhametli,biraz komik,biraz ciddi,biraz geyik,biraz akıllı..aklinialirimsmile
Allahım özene bezene yaratmış..
Bende onu burda sergiliyorum işte..:hulya:

genelde bir derdim var topiğinde takılıyorum.ve yorumlarımda kendimi onların yerine koyup öyle yorum yapıyorum. hem burda hemde reelde samimi olmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…