- Emoji Skoru
- 794
- Puanlar
- 163
¤ decemBer ¤;10817235 .!.:bodozlama dalıyorum Allah ne verdiyse.
önce bende senin gibi düşünüyordum yani canım cicim konusunda, sonra baktım ki, canım cicim kullanmazsan, simili kullanmazsan sözlerin yanlış anlaşılıyor, sen gayet iyi niyetle yumuşak bi ruh haliyle yazıyorsun ama karşıdaki yargılama gibi algılıyor.
KK da yazarken haliyle yüzümüz mimiklerimiz vucut dilimiz görünmüyor, yani insanı anlatan en önemli şeyler görünmüyor, bu mimikler yerine bende canım cicim ve simili kullanıyorum ve yanlış anlaşılma olaylarım bayagı azaldı. Canım cicim demek, simili kullanmak yorumlarımı yumuşatıp yanlış anlaşılmayı engelliyor bi nevi burdaki mimiklerim oluyor.
günlük hayatta canım cicim kullanmam çünkü mimiklerimle vucut dilimle karşıdaki samimiyetimi zaten anlar
bende böyle düşünüyorum tanımadığım insana canım cicim demek bana göre değil ama
yanlış anlaşılıyor canım deyip bi yumuşatma katıyosun:kedi:
sevmediğim üyeye ilgimi çekmeyen konuya yorum yazmam es geçerim. sevdiğim yakın gördüğüm üyelerle kuzum canım cicim die isteyerek konuşuyorum samimiyim ama bazwen tahammülsüz oluyorum
suuu yakaladım seniiii :roflol::roflol::roflol: sen bize samimi davranıyon o zamansana katılıyorum canımm :sm_cool:
:roflol::roflol: yakaladın kaçıommu len:roflol:
damlam tabiki samimi davranıyorumzemuszemus
:lepi::lepi:
gerçek hayatta nasılsam burdada öyleyim.
günlük hayatımda kullanmadığım sözcük ve hitapları burda da kullanmıyorum. konulara yorumlarımdaysa içimden gelen, gerçek duygu ve düşüncelerimi yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?