KK`da yaptiginiz yorumlarda ne kadar samimisiniz?

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
156
Yer
Almanya

Kizlar, ben buraya ilk üye oldugumda cok sasirmistim herkes canimli cicimli konusuyor birbiriyle.... bende samimi oldugum kisilere canim gülüm güzelim vs derim, ama burda sanal alemde kullanilmasi birde herkesin kullanmasi beni sasirtmisti...
Benim merak ettgim Kadinlar Kulübünde yaptiginiz yorumlarda ne kadar samimisiniz?
Ben mesela begendigim konular ilgimi ceken konular olunca yazarim. Ilgimi cekmezse ya sirf okurum yazmadan yada bakmam bile. Ayrica yaptigim yorumlarda hem icten cevap veririm, bireyi begeniyorsam söylerim begenmiyorsam yazmam yada dogruyu yazarim. Canim cicim dedigim zamanda bunu icimden gelerek yaziyorum yapmacik degil....

bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum acikcasi
belki aranizda herkes söylüyor diye söyleyenler vardir bilemiyorum

ne düşünüyorsam konu ile ilgili yazarım ....
özellikle ''derdim var'' bölümündeki konuları okuyunca empati yaparak yazarım..(ki bu bana göre çok önemli...)
çok gerekmedikçe kırıcı diil ,yapıcıyım...

zaten en dogrusu da bu helede "derdim var" gibi hasas konularda, lop diye dalip yorum yapmayi dogru bulmuyorum, zaten empati yapamadigim konulara yorum yapmiyorum bile

aynen ne dusunuyorsam o an yazarim icten samimi olarak neysem oyum his kasmam yanee:))

Son düzenleme:
normal hayatımda nasılsam burada da oyleyim ...eger kk bir kısı bana antipatık geliyorsa ya da samiyetine inanmıyorsam aslada ona yazmam

önce bende senin gibi düşünüyordum yani canım cicim konusunda, sonra baktım ki, canım cicim kullanmazsan, simili kullanmazsan sözlerin yanlış anlaşılıyor, sen gayet iyi niyetle yumuşak bi ruh haliyle yazıyorsun ama karşıdaki yargılama gibi algılıyor.
KK da yazarken haliyle yüzümüz mimiklerimiz vucut dilimiz görünmüyor, yani insanı anlatan en önemli şeyler görünmüyor, bu mimikler yerine bende canım cicim ve simili kullanıyorum ve yanlış anlaşılma olaylarım bayagı azaldı. Canım cicim demek, simili kullanmak yorumlarımı yumuşatıp yanlış anlaşılmayı engelliyor bi nevi burdaki mimiklerim oluyor.
günlük hayatta canım cicim kullanmam çünkü mimiklerimle vucut dilimle karşıdaki samimiyetimi zaten anlar

normal hayatımda nasılsam burada da oyleyim ...eger kk bir kısı bana antipatık geliyorsa ya da samiyetine inanmıyorsam aslada ona yazmam

bende öyle yapiyorum ama bazi insanlar yapmacik olabiliyor insallah burda öyle yoktur gerci hic karsilamsmadim ama bilinmiyor, samimi olmak dogal olmak en dogru karar bence dimi dadlummm

ya tabiki burda yazilan yaziyi karsidaki okuyan nasil algiliyorsa öyle okuyor ama smiley falan olunca daha cok anlasiliyor mesela saka yapipta smiley olmayinca ciddi sorunlara yol acabiliyr

Sence KK da yorumlarında samimi olmayan biri, gelip bu konuda "kk da samimi değilim" der mi :jeyyar:

Sence KK da yorumlarında samimi olmayan biri, gelip bu konuda "kk da samimi değilim" der mi :jeyyar:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
demez tabikide ama belki farkli yorumlar olabilir diye düsündün, veya belki canimli cicimliden hoslanmayan biriler yorum yapabilir:teytey:

Benim burda değer verdiğim sevdiğim insanlar var..onlara tabi ki..güzel kelimelerle hitap ediyorum...sevdiğim kdr içten samimi bulmadığım insanlarda var onlara da zaten gereken yerde gerekeni söylüyorum....istesem de yapmacık olamam...

ne kadar görmesekte biribirimizi nickten imzalardan ya da yazım şeklinden insana itici veya çekici gelebiliyor o yüzden bende ona göre yorum yapıyorum o an çektiyse bi üye beni hiç tanımadıysam bile cnm diyebilirim ama itici geldiyse seviyeli konusurum.

benim genel yapımdır canım lafını çok kullanırım......
tabiki sevdigim iyi elektrik aldıgım.....insanlara daha samimi ve daha çok sevgi lafları kullanırım......

Yazdığım yazılara elimden geldiği kadarı ile kırıcı olmadan yazmaya çalışıyorum ve yazdığımıda sanıyorum.
Samimiyetine inanmıyorsam da çok yakın davranamam canım cicimli konuşamam.
ANK06 BEN SENİ SEVİYOMMMMMkaydirigubbakcemile5:lepi:
KATILYORUM ÇOK ESKİ UYELERDENİM ÇOK NADİR GÜVENDİĞİM DOSTLARIM OLDU BURDAopuyorumnanaktan
ELİMDE GELDİĞİNCEDE KIRMAMAYA OZEN GÖSTERİYORUM kaydirigubbakcemile5

zaten en dogrusu da bu helede "derdim var" gibi hasas konularda, lop diye dalip yorum yapmayi dogru bulmuyorum, zaten empati yapamadigim konulara yorum yapmiyorum bile

çok doğru...bende bazı hassas konulara dalamıyorum...ya da düşünüp yazıyorum....
sırf yazmış olmak için yazmayı doğru bulmuyorum hassas konularda...
samimiyetine inanmadığım konulara ve kişilerede yazmıyorum asla....
ben olduğum gibiyim reelde olduğu gibi ....düşüncelerimi ifade ediyorum...
burası sanal ne de olsa insanları kandırıyım...kendimi oyalayaım tarzı düşünceleri asla tasvip etmiyorum..bunu hissettiğim konulardan da uzak duruyorum...:umursamaz:

Bende seni sefiyom esmerim bu duygular karşılıklı olmassa burada asla paylaşımlar olmaz.opuyorumnanaktan

icimden gelenleri yazarim katkisiz saf

Canım,cicim sadece iyi anlamda kullanılmıyor bence. mesela birine iğneleyici bir cevap yazacaksam "öyle değil mi canım yerimseniben " diyebiliyorum. günlük hayatta bu tarz konuşmam, sevmem çünkü...
ama yaptığım yorumlarda %100 samimiyimdir. düşünmediğim veya savunmadığım birşeyi yazmam. ha yazana çok rastladım kk'da. "klavye ağası" olarak tanımladığımız bu kişiler en fazla 3 yorum sonra kendini belli ediyor zaten mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…