normal hayatımda nasılsam burada da oyleyim ...eger kk bir kısı bana antipatık geliyorsa ya da samiyetine inanmıyorsam aslada ona yazmam
önce bende senin gibi düşünüyordum yani canım cicim konusunda, sonra baktım ki, canım cicim kullanmazsan, simili kullanmazsan sözlerin yanlış anlaşılıyor, sen gayet iyi niyetle yumuşak bi ruh haliyle yazıyorsun ama karşıdaki yargılama gibi algılıyor.
KK da yazarken haliyle yüzümüz mimiklerimiz vucut dilimiz görünmüyor, yani insanı anlatan en önemli şeyler görünmüyor, bu mimikler yerine bende canım cicim ve simili kullanıyorum ve yanlış anlaşılma olaylarım bayagı azaldı. Canım cicim demek, simili kullanmak yorumlarımı yumuşatıp yanlış anlaşılmayı engelliyor bi nevi burdaki mimiklerim oluyor.
günlük hayatta canım cicim kullanmam çünkü mimiklerimle vucut dilimle karşıdaki samimiyetimi zaten anlar
Sence KK da yorumlarında samimi olmayan biri, gelip bu konuda "kk da samimi değilim" der mi :jeyyar:
ANK06 BEN SENİ SEVİYOMMMMMkaydirigubbakcemile5:lepi:Yazdığım yazılara elimden geldiği kadarı ile kırıcı olmadan yazmaya çalışıyorum ve yazdığımıda sanıyorum.
Samimiyetine inanmıyorsam da çok yakın davranamam canım cicimli konuşamam.
zaten en dogrusu da bu helede "derdim var" gibi hasas konularda, lop diye dalip yorum yapmayi dogru bulmuyorum, zaten empati yapamadigim konulara yorum yapmiyorum bile
ANK06 BEN SENİ SEVİYOMMMMMkaydirigubbakcemile5:lepi:
KATILYORUM ÇOK ESKİ UYELERDENİM ÇOK NADİR GÜVENDİĞİM DOSTLARIM OLDU BURDAopuyorumnanaktan
ELİMDE GELDİĞİNCEDE KIRMAMAYA OZEN GÖSTERİYORUM kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?