mikrosoft Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 635 4 46 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #1 arkadaşlar kadınlar klübünde tuhaf şeyler oluyor:S önce beğen seçeneği kayboldu daha sonra gülümsemeler kayboldu topic lerde hiç görülmemiş üyeler fink atıyor kırmızı donlu kızın donu kararmış kazen de (anneler ve kızlar)ı yazacakmış imzasına adminler suskunluğunu koruyor annem (nazardır nazar kurşun döktürelim bişeyi kalmaz) diyor ve ben soruyorum kk nın sonu mu geliyor:0:0:0:0
arkadaşlar kadınlar klübünde tuhaf şeyler oluyor:S önce beğen seçeneği kayboldu daha sonra gülümsemeler kayboldu topic lerde hiç görülmemiş üyeler fink atıyor kırmızı donlu kızın donu kararmış kazen de (anneler ve kızlar)ı yazacakmış imzasına adminler suskunluğunu koruyor annem (nazardır nazar kurşun döktürelim bişeyi kalmaz) diyor ve ben soruyorum kk nın sonu mu geliyor:0:0:0:0
BLUEmoon2009 bu kez neden olmasin ;) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2011 4.747 96 113 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #2 aman allah korusun geç buldum çabuk kaybetmek istemiyorummmmmm
mikrosoft Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 635 4 46 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #3 aha alevin gökyüzüne çizdiği kalp kırık çıktı ne olucak şimdi('~')
BLUEmoon2009 bu kez neden olmasin ;) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2011 4.747 96 113 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #4 mikrosoft .!.: aha alevin gökyüzüne çizdiği kalp kırık çıktı ne olucak şimdi('~') Genişletmek için tıkla... tam anlayamadım biraz açarmısın ne demek istedin canım
mikrosoft .!.: aha alevin gökyüzüne çizdiği kalp kırık çıktı ne olucak şimdi('~') Genişletmek için tıkla... tam anlayamadım biraz açarmısın ne demek istedin canım
mikrosoft Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 635 4 46 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #5 alew2187 .!.: tam anlayamadım biraz açarmısın ne demek istedin canım Genişletmek için tıkla... imza yazmışsın ya( bir kalp çizdim gökyüzüne) diye anlamadın galiba kız şaka yapıyorum şaka yaa
alew2187 .!.: tam anlayamadım biraz açarmısın ne demek istedin canım Genişletmek için tıkla... imza yazmışsın ya( bir kalp çizdim gökyüzüne) diye anlamadın galiba kız şaka yapıyorum şaka yaa
nees Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 327 0 46 Bursa 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #6 Bir şey olmaz kk'ya.
BLUEmoon2009 bu kez neden olmasin ;) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2011 4.747 96 113 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #7 mikrosoft .!.: imza yazmışsın ya( bir kalp çizdim gökyüzüne) diye anlamadın galiba kız şaka yapıyorum şaka yaa Genişletmek için tıkla... ok anladım bak sana imzamın gerisini yazayım bir kalp çizdim gökyüzüne yıldızlarla yazdım isminin baş harfini bir aşk şarkısı dilimde uçursam sevgimi sana nağmelerle ''biricik aşkım'a''
mikrosoft .!.: imza yazmışsın ya( bir kalp çizdim gökyüzüne) diye anlamadın galiba kız şaka yapıyorum şaka yaa Genişletmek için tıkla... ok anladım bak sana imzamın gerisini yazayım bir kalp çizdim gökyüzüne yıldızlarla yazdım isminin baş harfini bir aşk şarkısı dilimde uçursam sevgimi sana nağmelerle ''biricik aşkım'a''
mikrosoft Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2011 635 4 46 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #8 ok anladım bak sana imzamın gerisini yazayım bir kalp çizdim gökyüzüne yıldızlarla yazdım isminin baş harfini bir aşk şarkısı dilimde uçursam sevgimi sana nağmelerle ''biricik aşkım'a'' oooo imzaya bak orjinal galiba çok hoş
ok anladım bak sana imzamın gerisini yazayım bir kalp çizdim gökyüzüne yıldızlarla yazdım isminin baş harfini bir aşk şarkısı dilimde uçursam sevgimi sana nağmelerle ''biricik aşkım'a'' oooo imzaya bak orjinal galiba çok hoş
MakaraKukara Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler.. Kayıtlı Üye 27 Kasım 2010 14.167 598 413 22 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mikrosoft #9 Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..