• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK da grtnz kiilerden kanda msn adresiniz var

fatolina

2 MAYISTA 68 OLİİİCİMMM:)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
4.201
0
156
Kocaeli
evet kızlar kk bize yeni arkadaşlıklar yeni dosluklar kazandırdı
burda çoğumuz kaynaştık dert ortağı olduk canciğer kuzu sarması olduk kaydirigubbakcemile3
sadece burda değil özelde doslukları devam edenler var mı kaç kişi var msnnizde kk dan merak ettim hadi paylaşalım a.s. a.s. a.s.

:1shok:
30 kişi mi..
hey maşallah barekallah ..
Fato kuşu,30 bin olduğunda haber ver kutlama yapalım:roflol:

heheh ya neden öyle biliyomusun şu siteye saldırı olduğunda giremiyoduk ya
küçük kk yaptık kendimize orda arkadaşlar eklemiş kafamçokkarıştı
bu arada libyanın resmini eklemişsin bayıldım ne güzel bi yermiş yaa :nazar:

Mini Kk :) o da güzel..
Çok sevdiğim bir görüş vardır,laf meclisten dışarı..
Dostumuz bir ise şanslıyız,iki ise çok şanslıyız,üç ise dostluk kavramını gözden geçirmemizin vakti gelmiş:)
arkadaşlığa,arkadaşa doyum olmuyor ki değil mi?
hele çıkarsız dostluklar,gönülden sevmeler,tadından yinmez..
birden coşasım geldi Fatosevecenhurmafidesi m:)
Evet Libya güzeldir Tripoli den bu kareler..

değiştireceğim sık sık,bakarsın artıkın..
bekleriz efenim
hormetler

Dostumuz bir ise şanslıyız,iki ise çok şanslıyız,üç ise dostluk kavramını gözden geçirmemizin vakti gelmiş:)
ben tuttum bu sözü 10 numara
zaten şu zamanda herkesle dost olunmuyo ki be libicim, burda güzel arkadaşlıklar kurduk güldük, eğlendik, dertlerimizi paylaştık, hepsi sanalda
inan reelde 2dir dostum, canım ciğerim dediğm, çünkü kardeşim dediğim insanların çok kalleşlikleriyle karşılaştım, o yüzden az olsun öz olsun da çok şanslı olıyım
yeni resimler bekliyorum libyadan o havuzlu yere bayıldım bizim burdada çakması var biliyosun delikafadulden

necla_cevk sizi duydukca kendime gülüyorum yahu ben mi abartmışım olayı delikafadulden

bende iki kisi var:)))
ama ben msnde kalmayıp yüz yüzede görüsüyorum:)))

baya bi önce tee chat anasayfadayken yani yıl 1972 :roflol:biriki kişiye verdiydim ama sora silmişlerdi beni neden niçin hatırlamıyom mirmirmirmir

şimdi kimse yok dışlandım burda dışdışdışş mafoldumben-tatlicadiarzu-

Back