• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK BDV konularini gazetelere mi veriyor?

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.457
298
2 gundur BDV de yayinlanan konulardan dikkat cekenleri sozcu gazetesinde yayinlaniyor. KK nin bu konuda politikasi mi degisti?

Forumun verdiğini sanmıyorum.

Ben ilk ornek teki habere şok oldum. Kadıncağız nasıl üzülecek farkettiğinde kimbilir. Nasıl izinsiz yayinlayabilirler?

Bence güzel bi açıklama gelir bununla ilgili. Mune Mune Kazen Kazen

Ben bu konuda dün "Kocamın aklıma takılan sorusu" topiğinde açıklama yaptım, burada yazılanlar medyada kullanılamaz diye.

Bu Kadınlar Kulübü'nün değil, konuları alıp kullanan medyanın ayıbıdır, ki sitenin yasal uyarı bölümünde şöyle bir madde vardır :

5. İşbu sitenin isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı, site içindeki tüm doküman, belge, bilgi, veri, makale, program v.b. hakları saklıdır. Bu sitenin tamamının veya bir bölümünün, Kadınlar Kulübü’nün yazılı izni olmaksızın, herhangi bir şekil ve ortamda kopyalanması veya yeniden yaratılması veya başka bir site veya medyada yayınlanması veya başka bir yere taşınması kesinlikle yasaktır.

bu ne şimdi ya... olay aynen, bir forumdan konu çalıp, başka forumda aynı konuyu açmaya benzemiş.
bunu yapan bir de sözde gazete yani..
pes.

Back