KK bagimlisi oldum ciktim ben şok ben iptal :)

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Durup dururken dert edinmek diye bisey yapmislar gece gece ayy cidden uyuyamadim kizlar

Ben bdvden cikamiyorum dobup dolasip buraya geliyorum . Cok hassas bir yapim var paranoyak gibi düşünüyorum surekli.

Hepimizinde bildigi gibi burda aldatma hikayesi , esim beni istemiyor reddediyor kayinvalidem şunu dedi kayinpederim bunu yapti tarzi oldukca konu okuyoruz. Fakat artik kendimi potansiyel altalicak kadin esim beni istemeyecek cinsel hayatimiz berbat olcak annesi laf saydircak .. Allahim aklima gelenleri bir bilseniz oyle korkunç ki ...
Diyorum ki girmeyeyim artik oldukca hassasim korkuyorum pskolojim als ust oluyor afamda kuruyorm yasiyorum bildginiz ama yok elim gene buraya gidiyor girmeden duramiyorum ama evlenmeden herseyi yasamis ihanete ugramis hain planlar icinde bi kadin hissediyorum

Ne kksiz oluyor ne kk li :
Sizide boyle olan varmi oyle cok uzuluyorum ki bazi konularda cok caresiz bile kaliyorum neden bilmem

Bu kadar yazip cizip oynamam normal olmasa gerek

Yok bende de tam tersi eşim şunu yapsa kesin boşardım bunu yapsa kesin boşardım kv öyle bir laf etse ağzıma geleni sayardım oluyor, ama benzer şeyler yaşayınca Nasıl hiçbir cevap veremediğimi yada boşanmanın öyle kolay olmadığını görüp şaşırıyorum, çok da takılmamak lazım sanki...

Aynen ben de bağımlı oldum.
Bdv okuyucusuyum.
En sevdiğim şey de daha çok fazla bişey yazılmamış konulara damlamak, daha taze oluyor
Ben resmen 27 yaşında hayatın sillesini yemiş bir insan olarak geç tanıştım kk ile.
Keşke o zebellah kaynanayla, ruh hastası bir kocayla, cinnetlik görümceyle tanışma aşamasında kk ya bişeyleri danisabilseydim.
Ve hiç bu insanlara bulasmasaydim.
Yine de mutluyum. Bana çok destek olan,fikir veren insanlar oldu kötü anlarımda.
Yaşamadığım durumlar, olaylar karşısında da kk sayesinde bir öngörüm oluyor. Bence hayatta insanın başına her şey geliyor. Bin bilsen de yine de bir kk ya sor
Ben memnunum yani bu durumdan.

Oylede iste insan bi hos oluyor :)
Hayir yani.kendimi dusunmuyorum yazik adam cekecek sonra :)

ayni.ben.bende yebi.konulara bayiliyorum ..
Hakkisin kuzucum aslinda bi yonden cok iyi bir platform ama beni deli edecek yakinda

Keske daha ince karsilassaydiniz ama nasip buymus
Burdan onay almadan evlenmiyecegim zaten masallah kilometreleelrce uzaktan cozuyorlar.

Bende aksamları giriyorum yeni mesajlar kısmında ilgimi ceken seylere bakıyorum. Ama kimisinin kv kp iyi olur kimisinin kötü. Bu istege baglı degil ki. Dua etmek lazım bence

Bende aksamları giriyorum yeni mesajlar kısmında ilgimi ceken seylere bakıyorum. Ama kimisinin kv kp iyi olur kimisinin kötü. Bu istege baglı degil ki. Dua etmek lazım bence

Cok dua ediyorum ama.korkularimin onune gecemiyorum evlenince zirhlarimi almis savasa cikacak.gibi burdaki herseyi ogrenmeye calsiyorum

Cok dua ediyorum ama.korkularimin onune gecemiyorum evlenince zirhlarimi almis savasa cikacak.gibi burdaki herseyi ogrenmeye calsiyorum
Bende de biraz endişe vardı tabi kv dünya tatlısı bir melek cıktı kp her seye karışan biri. İdare ediyoruz artık zaten uzaktayz sükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…