KK adminleri piknikte buluştu : )

:)))) bu konu pek bir nispet gibi oldu,

Bak bu cümlene katılmamak ne mümkün mune .

Demek sen buralara kadar geldin de aus'a bir haber etmek aklının köşesinden geçmedi yaa :19:

Yuvacıkta mıydınız mangalda ?

Hıhhh iki hafta önce ben de oradaydım .

Bak bu cümlene katılmamak ne mümkün mune .

Demek sen buralara kadar geldin de aus'a bir haber etmek aklının köşesinden geçmedi yaa :19:

Yuvacıkta mıydınız mangalda ?

Hıhhh iki hafta önce ben de oradaydım .

Ahhhh Aus ahhh hiç sorma, eşim sağolsun tüm planlarımı alt üst etti, hızlandırılmış tur gibiydi:ssz: yalnız yuvacık şahaneymiş, manzara bir ömre bedeldi:31:

Ahhhh Aus ahhh hiç sorma, eşim sağolsun tüm planlarımı alt üst etti, hızlandırılmış tur gibiydi:ssz: yalnız yuvacık şahaneymiş, manzara bir ömre bedeldi:31:

Öyledir mune ya , o manzara , o orman havası , bu sıcaklarda orada hele akşam , hala polar battaniye veriyorlar gelenlere ...

Miss miss :ssz:

ekmek, yımırta, izeytin

Konuyu biraz daha ballandırayım:)))
Piknik sonrası o kadar ziyafetin ve temiz havanın ardından güzel bir uyku çektik, sabah bir kalktım ki 5 yıldızlı otel konforunda, kahvaltı sofrası kurulmuş, demli çaylar bizi bekliyor, hazır sofraya oturmak acayip zevkliymiş:56:
Tabii Kazen'i mutfakta kahvaltı hazırlarken görmek daha da keyifli:9: evine fırsat buldukça giderdik ama ilk defa yatılı misafiri olduk, merak edenler için söyleyeyim evi tertipli, misafirperverliği 10 üzerinden 10
Curly'nin esprileri ve sohbeti süperdi :))) foto istemeyin çekmedim, onlar sitenin iyi yürekli, gizemli beyin takımı:34:
Bu güzel ağırlama için her ikisine de tekrar çok teşekkür ederim, sıra sizde biliyorsunuz kaytarmak yok bekliyoruz:51:

ne yedik ne yedik ama
bu arada önlük taktığımı söyleme kimseye : )

Bu arada herkesi eylül ayında Mune'ye bekleriz : )))))

Bu arada herkesi eylül ayında Mune'ye bekleriz : )))))

Buyursunlar gelsinler, başımın üstünde yerleri var:34: hava sıcak nasılsa, terasa, balkonlara yayarız yer yataklarını, birer yastık birer pike tamamdır, sende mutfakta beceriklisin, veririm kk önlüğünü, eşimle seni mutfağa sokarım, siz hazırlar pişirirsiniz, biz kızlarla plaja gideriz:51:

Buyursunlar gelsinler, başımın üstünde yerleri var:34: hava sıcak nasılsa, terasa, balkonlara yayarız yer yataklarını, birer yastık birer pike tamamdır, sende mutfakta beceriklisin, veririm kk önlüğünü, eşimle seni mutfağa sokarım, siz hazırlar pişirirsiniz, biz kızlarla plaja gideriz:51:

yavaş....

de get

Bende büyüyüp büyük adam olunca bende arkadaşlarımla giderim :14: 1 tane kalbimiz var diye bizi sevmiyor hiç kimse :43:

Back