Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorum bana bu ayda şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı testi yapacak..Ama bunun haricinde yapılan başka bir test varmı bilmiyorum hiç duymadım canım..Ayrıca 27. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasona da girebiliyorsun.
Doktorum bana bu ayda şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı testi yapacak..Ama bunun haricinde yapılan başka bir test varmı bilmiyorum hiç duymadım canım..Ayrıca 27. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasona da girebiliyorsun.
ben ankaraya yeni taşındım burada en iyi hastanenin zekai tahir olduğunu söylediler ama ilgilenen kimse yok özel doktor ordan ayarlayabilirmiyim bi bilgin varmı herşey için teşekkürler
ben ankaraya yeni taşındım burada en iyi hastanenin zekai tahir olduğunu söylediler ama ilgilenen kimse yok özel doktor ordan ayarlayabilirmiyim bi bilgin varmı herşey için teşekkürler
bende bu hafta elik doğum evine başlıcam hacettepe randevulu çalışıyormuş etlik doğum evide çok kalabalık ama o hastaneyi tanıyorum diğerlerini hiç bilmiyorum zekai tahir nerde onu bile bilmiyorum