• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızzlarr,bu renk?

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Var mısın yokmusun da yarışmacı olan bu kızı hatırlarsınız.Kızın saçı doğal mı yoksa boya mı?Boya ise hangi renktir bu?ÇOKKK BEĞENİYORUM BU RENGİ İSTİYORUMM

Eklentiler

• $jfjhbgfh.jpg
    $jfjhbgfh.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 70
altın sarı olabilir canım...ekranda daha parlak duruyordu bu kızın saçı sanki,parlak ve platine yakın..ama bu fotoda altın sarıya yakın geldi bana....

kolestonda var cnm benim bildigim...kutudaki renk turuncumsu duruyor ama aktıkça oturur sanırım..bir arkadaşım boyamıştı oradan biliyorum,ben denemedim açıkçası koleston altın sarıyı..bir de vanilya sarısı var kolestoın naturals serisinde ,ona da bak istersen..saçının rengi ne şu an?...tabi ona baglı olarak ta renk değişik çıkabilir....

saçımda şuan platin röfle var ama hemen boyamıcam zaten.Kendi doğal rengine döndükten sonra boyayacağım.Saçımın doğal rengi açık kumral

güzel olur o zaman altın sarı cnm sana...ikinci boyamada daha da oturuyor renk...güle güle kullan şimdiden....:3:

teşekkür ederim :)

peki kolestonun bronz sarısı olur mu, o daha yakın gbi sanki o kızın saç rengine

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 69
yazdıklarınızı okudum benim ablamın saçları da açık kumral o röfle kullanıyordu her zaman geçen ay değişiklik olsun diye uzayan saç diplerini boyatmak için kuaföre gitti kuaför en açık sarıyı kullanmasına rağmen saç dibi portakal çıktı yani sarı saçı elde edebilmek için oryalle açtırmak gerekli saç dibini tabi bunun için de gür saç gerekli...
bunun yerine karamel tonları da düşünebilirsiniz; tabi sarı istiyorsanız ben sadece ablamın örneğini verdim ağlayarak çıktı kuaförden ve 15 gün evden çıkmadı saç renginin kötülüğünden ve daha 1 ay geçmeden sarı balyaj attırmak zorunda kaldı sarı dip boyalarının en kalitelisinde bile sorun çıkıyor....kuaför bile yapamıyor yani... saçınız gürse o istediğiniz sarı için önce saç dibinizin oryalle açılması gerekli o da saçı çok yıpratıyor bence..

Saçıma 2 ay önce röfle yaptırdım saçlarım mahvoldu hem inceldi hem de döküldü.Çok üzülüyorum ama sarı saçı da seviyorum o yüzden röfle yerine bütün saçımı boyamak istiyorum.Hepsini boyamak röfleden daha iyi olur diye düşünüyorum.Yanlış bi düşünce mi?

canım bronz sarısı da kutuda hoş görünüyor ama turuncuya yakın çıkıyor biraz....kızın saçları daha açık gibi.....

saç boyamak röfleye göre daha sağlıklıdır ancak röflede tabi istenilen renk tutuyor boya biraz deneme yanılma işi sarı boyayan arkadaşlar yardımcı olurlar...saçın dip rengi ve saçta ne kaddar tutulacağı çok önemli mesela her boyada saç dibi önce sürülür ancak bu saç diplerinin daha çok açılmasına uçları ile renk farkına neden olur... boyaların kullanma talimatına iyice uyarak boyamak gerekli... ben çikolata kahve kullanıyorum sorun lmuyor renk bakır kahve çıkıyor ve koyu olduğundan sorun yaşamıyorum

röfleden sıkılanlar bal köpüğünü (loreal) deneyebilirler... çok güzel bir renk ama bir diş macunu ölçüsü kadar koyu kumral karıştırarak...ablam yaptı çok güzel oldu hem sarılarından da biraz bıraktı...

Back