kızzlaaaarrrr acill kızlaaaaaarrrr

ayshely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
19
4
36
Bursa
içime şüphe düştü kızlar.dün adetim baya gecikti diye doktora gttm.cok düzenli de değil zaten.baktı rahimde kalınlaşma var adet olmadığın içindr dedi.bhcg ne bakalm bide hormonlara dedi.prolaktin 36 cıktı.bhcg negatif.söktürücü verdi ama içimde süphe kaldı hamile olabilrmiyim ateşim de yüksek 6 7 gündür.bilemedim yaa fikri olan varmı söktürücüyü içmek için biraz beklesem mii((

Bence hamile olsan doktor solerdi cnm ic adetin sokylsun
bende adet gecikmesi yasamistim duzenlidir bnm ama
İc bnce isin kisacasi ...

valla tatlım normal bayanların rahim kalınlıgı 8m. imiş hamile bayanların 12m. imiş benimki 19m. vee 9 yıldır çocuk yapmaya çalışıyorum yani hamile değilsindir :)))

merak etme hamile olsan kan testinde çıkardı. ve öyle bir şüphe olsa doktorun ilaç vermezdi.. ilacı iç 1 haftaya kadar adet olursun

haklısınız arkadaşlar işte bi umut benimki(

umudunu yitirme nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yap ilacı istersen içme biraz bekle kafan rahatlasın bi doktora daha git oda aynını söylerse içersin ilacı yüce rabbim duysun inş istegini:)

canım prolaktin 36 yuksek değilmi? dr bişey demedımı cunku prolaktin düşmeden hamile kalman cok zor.. bende aynı sorunu yasıyorum adetlerım sürekli düzensız yanı düzensiz derken 35 gunde bir oluyorum.. ve cocugum olmuyor 3 yıldır. dr prolaktının yuksek hamıle kalamazsın dedı ve adetlerin bu yuzden düzensiz dedi o yuzden ilaç tedavısıne basladım istersen bi sor dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…