Kızsa sol tarafta erkekse sağ tarafta olur derler sizde doğru çıktı mı

Kizlarr cinsiyet tahmin edebilir misinz?

Eklentiler

• 1000029733.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 11
Benim kesem sol tarafta sol kaşık ağrısı yaşarım hep soldan bakılır ultrasona kız mı acaba :)
O ay nereden yumurtlayıp hamile kaldiysanız bebek o yumurtaya yakın oluşuyor. İlk oğlum sağ tarafimdaydı muhtemelen sağ yumurtam döllenmişti. Yine oğlum olacak ama bunda da sol yumurtalığımda batmayla belirtim olmuştu bence alakası yok

Ya teoriler bitmiyor ki cinsiyette yok kese şekli yok sağ sol takvimler :) bir öğrenseydim cimsiyeti

Ya teoriler bitmiyor ki cinsiyette yok kese şekli yok sağ sol takvimler :) bir öğrenseydim cimsiyeti
Valla bir diğer beni şaşırtan şey de şu oldu ilk gebeliğimde cildim saçım çok güzeldi daha rahattım. Şimdikinde 1 gün iyiysem şükrediyorum kusmaktan bihal oldum, saçlarım dökülüyor, cildim kurudu yani kız olmalıydı bütün bunlara göre ama ultrasonda pipiyi gördük Allah'ım sağlık versin başka bir şey istemem.

Cinsiyet takıntınız tahmini ne zaman biter. Buna benzer 4e yakın konu açmışsınız elbet öğreneceksiniz sakin olun :) hissiyatınız ne yöndeyse o da doğru çıkabiliyor. Ben direkt kız hissettim mesela. Öğrendiğimde de şaşırmadım

Kaç haftalıksınız ? Süpriz yapmaz umarım

:) ya aslında hiçbir önemi yok ilk çocuk her iki cimsiyettende olur Rabbim neyi nasip ettiyse o, ama bilmiyorum hamileliğin tek meraklı yönü bu sanırım ama haklısınız fazla sorgulamamak lazım

Cinsiyeti boşver bol bol dua et sağlıklı olsun detaylısı tarama testleri tertemiz çıksın diye. Bunlar daha önemli cinsiyetten inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…