• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızmın burnu hiç durmuyo...:))

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ruj22

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
2.877
391
373
44
:2::2:11 aylık hasta ettik dr.umuz bayramdan beri nezle salgını var dedi,sürekli burnu akıyor ve genzi afedersiniz balgam dolu burnunu ve genzini temizleyemiyoruz.tavsiye edbilceğiniz bişeyler varmı.ilk gün çok ateşliydi düşürdük şimdi soğukalgınlığı için şurup kullanıyoruz ama onuda anında kusuyor ne yapıcağımı bilemedim...

:2::2:11 aylık hasta ettik dr.umuz bayramdan beri nezle salgını var dedi,sürekli burnu akıyor ve genzi afedersiniz balgam dolu burnunu ve genzini temizleyemiyoruz.tavsiye edbilceğiniz bişeyler varmı.ilk gün çok ateşliydi düşürdük şimdi soğukalgınlığı için şurup kullanıyoruz ama onuda anında kusuyor ne yapıcağımı bilemedim...

burun spreyi verdi mi doktorunuz?

sprey değilde deniz serumfizyolojikler var burna sıkılan onlardan verdi birde burun temizleme aparatı var adını yazayımmı bilemedim bir ucunu bebeğin burnuna bir ucunu ağzına alıyosun ve çekiyosun içerdeki mukoza aparatın ortasındaki süngere gelip yapışıyo,ama kızm ondanda korkuyo... yaptırtmıyo zorla çekiyoz burnu biraz boşalıyo rahatlıyo,ama tabi gene doluyo

sinüzit olmuş olabilir mi acaba? benim büyük oğlumda çok sık olur.. doktor ona göre damla ve antibiyotik veriyor.. bir kere daha götürün isterseniz, öksürüğe ve ateşe sebep olmasın sonra allah korusun..
hem düzgün nefes alamadığı için yeme düzeni de bozulmuştur kesin.. sizi çok iyi anlıyorum çok zor olur şu aralar..

dr.umuz salıya kadar geçmezse tekrar görüşelim dedi yarın gideriz büyük ihtimal şükür ateş yok keyfide yerinde am şu mümüklerinden kurtulsak çok daha rahat edicek uykusuda çok bölünüyo.emzikle uyuyo emzik oldumu nefes alamıyo falan derken hırçınlaşıyo işte...çok sağolun

dr.umuz salıya kadar geçmezse tekrar görüşelim dedi yarın gideriz büyük ihtimal şükür ateş yok keyfide yerinde am şu mümüklerinden kurtulsak çok daha rahat edicek uykusuda çok bölünüyo.emzikle uyuyo emzik oldumu nefes alamıyo falan derken hırçınlaşıyo işte...çok sağolun

mümüklü çok şeker oluyorlar, ama inşallah hemen kurtulur minik :1hug: bakalım ne diyecek doktor.. çok çok geçmiş olsun canım a.s.

çok sağol canım umarım dediğin gibi geeçççmmiiişşş olur..:))

Back