Kontakt Lens Kızlr yardım charm mellerimi kullanamıyorum???

Pembe19-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
338
146
kızlar benim 1 senedir charm mellerim var gözüm ela çok tatlı bir yeşil yapıyo hiç de belli olmuyor ama bir senede toplam 5 kere takmışımdır oda 2 saatliğine takamıyorum çok rahatsız ediyor bir de kayıyor kaç kere göz kapağıma kaçtı yanma batma ve sulanma yapıyor simdi yeni bir lens almak istiyorum ama oda böyle batarmı acaba yada bunun sebebi nedir sizce:KK25:

kızlar benim 1 senedir charm mellerim var gözüm ela çok tatlı bir yeşil yapıyo hiç de belli olmuyor ama bir senede toplam 5 kere takmışımdır oda 2 saatliğine takamıyorum çok rahatsız ediyor bir de kayıyor kaç kere göz kapağıma kaçtı yanma batma ve sulanma yapıyor simdi yeni bir lens almak istiyorum ama oda böyle batarmı acaba yada bunun sebebi nedir sizce:KK25:

canım batma ve yanma yapıyorsa ya ters takıyorsun yada mikrop kapmıştır. ben de charme mel kullandım, daha doğrusu kullanamadım :KK53: çünkü sürekli kayıyordu. bu yüzden bulanık görüyordum :KK53: anladım ki soloticanın charme sersi bana göre değil :KK43: şimdi hep nc sersinden alıyorum :KK66: ve çok rahatım :KK16:

canım batma ve yanma yapıyorsa ya ters takıyorsun yada mikrop kapmıştır. Ben de charme mel kullandım, daha doğrusu kullanamadım :KK53: çünkü sürekli kayıyordu. Bu yüzden bulanık görüyordum :KK53: Anladım ki soloticanın charme sersi bana göre değil :KK43: şimdi hep nc sersinden alıyorum :KK66: Ve çok rahatım :KK16:

canım nc serisinde kayma batma falan yapmıyormu ben aldığımdan beri kayıyor ve yanma yapıyor tersini düzünü her türlü denedim ama çok rahatsız ediyor göz doktoruna da gidip lens takabilirmiyim diye sormaktan çekiniyorum ne gerek var diye acaba benim gözlerim mi hassas anlama:KK20:dım

canım nc serisinde kayma batma falan yapmıyormu ben aldığımdan beri kayıyor ve yanma yapıyor tersini düzünü her türlü denedim ama çok rahatsız ediyor göz doktoruna da gidip lens takabilirmiyim diye sormaktan çekiniyorum ne gerek var diye acaba benim gözlerim mi hassas anlama:KK20:dım

hayır canım. nc sersi tam benlik :KK34: batma yanma yapmıyor çünkü hergün solüsyonu değiştiriyorum. asla ellerimi yıkamadan lenslere dokunmuyorum. bide her hafta lens kabını sıcak suda yıkıyorum. lensleri de arada solüsyonuyla temizliyorum. ayrıca suni gözyaşı kullanıyorum, gözlerimde kuruluk yapmaması için. lens kullanmak baya zahmetli bi iş :KK69: ben de senin yaşadıklarının aynısını yaşadım charme kullanırken. deneme imkanın varsa bi nc yada cor serisini dene bence.

bende solotica charme mel kullanıyorum ama hiç batma falan yapmıyo, bence bi göz doktoruna danış, ilerde başına iş açılmasın

bende ıkı gundur kullanamıyorum grıp oldum ondan olabılır mı acaba 2gun once taktım aşırı bır yanma yaptı gözlerimden yaş aktı batma olmadı ama dayanılcak gıbı degıldı cıkardım:KK43: bu gün tekrar denedım ama grıbım bıraz ılerlemıstı yıne aynısı oldu solısyondan mı dedım solo care kullanıyorum yanma yapıyor...
aqua fresle ovdum bıraz taktım oda olmadı neden ole oldu grıptendır ınsallah ılk defa bole oldu yada bana mı artık iyi gelmemeye başladı:KK58:

Solüsyonla alakalı bir durum olabilir, birinde yandı diğerinde yanmadı diyosun,bazen küçük tozlar yapışabiliyor lense onlarda acıtıyor, süresi falan geçmemişti dimi lensin? 3 aylık olan lensler çok batma falan yapıyo genelde ama solotica diyorsun

X