kizlllaaaaarrrr

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
kizlar simdi doktordan ciktim klomen 2tane cok guzel yumurta yapmis catlatma ignesi verdi cook heyecanliyimm

canım Allah yardımcın olsun. ben de bu ay klomen kullandım. benim de 2 tane yumurtam vardı. geçen pazartesi çatlatma iğnemi vuruldum.. çok heyecanlıyım :)) burdan birbirimizi takip edelim mi?? benimle aynı durumda olan birilierini arıyordum bende. iyi denk geldi.

merhaba banada doktor gecen aylarda klomen vermıstı. kulanmadım bu ay kısmetse adet olduktan sonra kullancagım . doktoruma adetımn 3. gunuydum iç bugun dedı her gun 2 iç. 5 gun de bıtıcek dedı. bıttıkten 5 gun sonrada gel dedıydı. unutmamısım degılmı kızlar kacıncı gun baslanır hap içmeye adet olunca :44::44::44:

canım ben adetin 4. günü başladım klomene. 5 gün kullandım. ilaç bittikten 1 gün sonra kontrole gittim. sağ yumurtalığımda 2 tane yumurta gördü. sonra iğne verdi. onuda yine 1 gün sonra vuruldum..

Ben sanirim 2. Yada 3.gunu baslamistim hastaligim 15gun sonra gel demisti dun gittim iste igne vuruldum her doktor farkli soyluyo sanirim canim

Test yapmadinmi?ya kizlar ne dicemm ben dun saat 10 da vuruldum ignemi aksam bu igneler kac saat sonra catliyo.ne zaman birlikte oliyim ozellikle ben?

Test yapmadinmi?ya kizlar ne dicemm ben dun saat 10 da vuruldum ignemi aksam bu igneler kac saat sonra catliyo.ne zaman birlikte oliyim ozellikle ben?

İyi akşamlar kızlar. Size bu klomen ve çatlatma iğnesi ile ilgili sormak istediklerim var... Klomen kullanmanız gerektiğini doktorunuz ne zaman tespit etti? neye göre bu kararı veriyorlar?ben bebek denemelerinde 4. aydayım, korunmayı bırakmadan doktora gidip kontrol olmuştum bana hiç bir şey söylemedi sadece folkasit verdi. yumurtlama ile ilgili bir sorunum olsaydı o kontrolde anlaşılır mıydı? sizin iğne ve ilaca ihtiyacınız olduğunu ne zaman tespit etti?
kısacası tecrübelerinize dayanarak bu mevzuyu öğrenmek istiyorum..

ii akşamlar kızlar..bende bu ay serephone kullandım oda klomen muadili bir ilaç..benimde 11. günüm..bu ayda olmazsa tüp bebeğe geçiyoruz inşş gerek kalmaz
pazartesisevmez canım 4 ay çok kısa bir süre yaşın kaç bilmiyorum ama genelde korunmadan 1yıl düzenli ilişki olup bebek sahibi olmazsan bu tedavilere başlanıyor tabiki istisnaları var..
kontrolde eğer yumurtalarınla ilgili bir problem görse mutlaka bunu söylerdi dr..

mrb cnm dr serephone den hemen sonra tüp bebek mi dedi ?

mrb cnm dr serephone den hemen sonra tüp bebek mi dedi ?

hayır canım zaten ben daha önce tüp bebek denemiştim ben tüp bebek yaptırmak için gittim benim rahmimde problem vardı film çekindim sorun görünmeyince önce 2 ay normal deneyelim belki olur dedi o yüzden deniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…