Kızlık

Sksb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
11
3
1
28
merhaba hanımlar. Kızlığın kanamama yani kan gelmeme ihtimali var mı. Ben böyle bi şüphe yaşamadım çok şükür bi yakınım için araştırıyoruz. En doğru cevabı da burada bulacağımı düşündüm

Esnekse bozulmamistir haliyle gelmez .

amaaaan kızlık bu kadar önemli mi artık lütfen kimisi esnek olur kimisinin hiç olmuyor zarsız doguyor yanı birşey olmamışsa kızıda zan altında bırakmayın özel olarak konuşturun itiraf ederse yapmstır yoksa delinmemiş yada esnektir

Herhangi bir yorum yaptığımızdan değil canım. Örneğin benim eşim öyle bişey olacağını düşünmüyo illa kan gelir diye düşünüyor. Biz böyle mi sıkıntı yaşamadık çok şükür. O yüzden öyle birşey oluyor mu diye merak ettim

Tabiki böyle bir ihtimal var,
biraz araştırırsanız doğuma kadar yırtılmayan kızlık zarı olabileceğini görürsünüz ....

Erkekler bi kızın daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığını hal ve hareketlerinden anlarlar diye düşünüyorum. O çokta önemli bişey değil. İki damla kan.

evet doğumla birlikte olduğu da söylenir.
ben yaşadım. ilk çocuğumda doğum sırasında doktor kalıntılarını da temizledi.
o zaman doktorumdan duydum . içim rahatladı. benim yok sanmıştım ,yani o derece.

burda önemli olan kocaların tutumu farklı refleksler gösterebilirler onlarında bilinçli olmaları lazım

burda önemli olan kocaların tutumu farklı refleksler gösterebilirler onlarında bilinçli olmaları lazım
haklısın. ama benim kocam bana güvenmek zorunda değil mi.
ilk erkek arkadaşımla evlendim .
20 yaşıma kadar erkek arkadaşım olmadı.

kandırmak isteyip de diktiren de çokmuş .kocası sanıyor ki ilk kendisi .

kesinlikle seninle aynı düşünüyorum benim kocam olacaksa bana güvenmeli
ama maalesef duyduklarımız pek öyle olmuyor

Zarı diye düzelteyim o Zaman :)

Onu da ilk kez duyuyorum. Ben kulak zarı, tavla zarı falan onları biliyorum:) Lütfen böyle şeylere takılmayın, gerçekten. Toplumun kadınlar üstünde yarattığı psikolojik baskıdan kurtulup öyle düşünürseniz, tüm bunların ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu siz de hemen fark edeceksiniz. Kimisi de demiş ki: erkekler kadının hal ve hareketlerinden anlarlar daha önce sevişip sevişmediğini. Erkekler bi b.k anlayamazlar. Zaten anlamaları ya da anlamamaları gereken bir şey de yok. Siz mal değilsiniz, karşınızdaki adam da siz malmışsınız o da malın paketini açan kişiymiş falan gibi davranabilecek biri değil.

Yazık değil mi baksanıza ne halde bu toplum ve kadınlar. Mesajınıza "çok şükür benim başıma gelmedi ama bir tanıdığımın zarı kanamadı" diye başlamışsınız. Bir yerden kan gelmemesi durumuna neredeyse oturup ağıt yakacaksınız. Bu kan görme merakından herhangi başka bir bölge için bahsetseniz, psikopat diye alır ruh ve sinir hastalıklarına yatırırlar.
Zaten daha önce sevişmemiş olmayı da nasıl oluyor da güzel bir şey sanıyorsunuz, anlamak mümkün değil. İnsanlar birinden hoşlanır, birini sever, aşık olur ya da sadece canları ister, karşılıklı rızayla olduğu sürece istediklerini yapar ve gider sevişirler.
Nedir bu işi böyle hastalıklı, çirkin bir hale getirmek?
Lütfen kendi vücudunuzu tanıyın, sevin, vücudunuzun size sunduğu imkanlardan zevk alın. Burada zar mar diye tutuşan kadınlar elbette bunu keyiflerinden yapmıyorlar, iğrenç bir toplumun baskısından ve iğrenç, hasta kafalı bir adamın (müstakbel kocaları olan adamın) hasta istekleri yüzünden yapıyorlar.
Benim onlara tavsiyem, öncelikle öyle hasta kafalı adamlarla bırak evlenmeyi, o tip zar mar takıntısı olan zavallı adamların yüzüne bile bakmamalarıdır.
Yazık değil mi Allah aşkına, kadınların getirildiği şu hale bakın. Adamın teki kan görecek, o kadının kendisinden önce hiç kimseyle sevişmediğine emin olacak ve böylece de komplekse girmeyecek diye, kadınlar bir dolu para verip ameliyat masasına yatıp tekrar "zar" yaptırıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi ya? Allah'ın kompleksli hanzosunun teki için bunu kendinize nasıl yaparsınız?

yazdıklarınız çok güzel kadınların egolarını yükseltiyor,
keşke herşey bu kadar kolay olsa Allah'ın kompleksli "hanzo"su hiç olmasa ama maalesef bu toplumda hala erkek egemenliği devam etmektedir o yüzden "zar"yaptıran diktiren kadınlara "nasıl yaptırırsın" diye idam etmenin anlamı yok tabiki herzaman dürüstlükten yanayım evleneceğim adam bilmesi gereken herşeyi bilmeli
ama kadın erkeğin bilmesini istemiyorsa saygı duyarım vardır bir bildiği derim

Çiğdem hanıma da yazdığım mesaj da söylemiştim olay başka yönlere kaçtı. Ortada bi hanzo bile yok. Kız eşinin annesinin yanında olduğu için onlar yanlış anlamasınlar diye gitmemiş doktora .yani bana söyledikleri bu. Sadece nedenini anlayamamışlar. Aslında ortada bi tepki vermeyen bi eş var. Çok şükür dememin sebebide biz böyle bi şüpheye düşmedik. Doğumda yaşayan arkadaşımız içim rahatladı dedi ya onun gibi. Olduğum hale şükretmek te de herhangi bir sakınca görmüyorum. Konu hakkındaki Bilgim yetersiz olduğu için bilenlere sormak istedim hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…