Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esnekse bozulmamistir haliyle gelmez .merhaba hanımlar. Kızlığın kanamama yani kan gelmeme ihtimali var mı. Ben böyle bi şüphe yaşamadım çok şükür bi yakınım için araştırıyoruz. En doğru cevabı da burada bulacağımı düşündüm
Zarı diye düzelteyim o Zaman :)Kızlık mı? Kalemlik gibi bir şey herhalde. İlk kez duyuyorum.
Herhangi bir yorum yaptığımızdan değil canım. Örneğin benim eşim öyle bişey olacağını düşünmüyo illa kan gelir diye düşünüyor. Biz böyle mi sıkıntı yaşamadık çok şükür. O yüzden öyle birşey oluyor mu diye merak ettimamaaaan kızlık bu kadar önemli mi artık lütfen kimisi esnek olur kimisinin hiç olmuyor zarsız doguyor yanı birşey olmamışsa kızıda zan altında bırakmayın özel olarak konuşturun itiraf ederse yapmstır yoksa delinmemiş yada esnektir
evet doğumla birlikte olduğu da söylenir.merhaba hanımlar. Kızlığın kanamama yani kan gelmeme ihtimali var mı. Ben böyle bi şüphe yaşamadım çok şükür bi yakınım için araştırıyoruz. En doğru cevabı da burada bulacağımı düşündüm
haklısın. ama benim kocam bana güvenmek zorunda değil mi.burda önemli olan kocaların tutumu farklı refleksler gösterebilirler onlarında bilinçli olmaları lazım
Zarı diye düzelteyim o Zaman :)